STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας σε φιλικό που έγινε την Κυριακή (16/8) στους "Ζωσιμάδες". Ο Γιάκος με κεφαλιά στο 81' σημείωσε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Δοκάρι είχε ο Καϊκούτ για τους Φαίακες στο 40'.

Ένα ακόμα νικηφόρο φιλικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή τη φορά επί της Κέρκυρας στους Ζωσιμάδες. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με 1-0 και είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τσάβες (12'), Μανιάς (24'), Ίλιτς (29') και Μανιάς (33') σπατάλησαν ευκαιρίες για τους Ηπειρώτες.

Οι Φαίακες απάντησαν στο 40', όταν το σουτ του Καϊκούτ σταμάτησε στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος, ο Τσουκαλάς απείλησε στο 56' με σουτ, ενώ σημαντική ευκαιρία έχασε στο 57' ο Τσάβες. Ο Βενέτης στο 63' έπιασε κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του ΠΑΣ, που είχε διπλή χαμένη ευκαιρία με Τσάβες (74') και Σαπαλίδη (79').

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα των Ιωαννίνων σημείωσε ο Γιάκος στο 81'. Ο υπό μεταγραφή τερματοφύλακας Σταμένκοβιτς έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια, έπειτα από ασυνεννοησία με τον Μανωλά και προ κενής εστίας ο επιθετικός του ΠΑΣ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Τσάβες, Μανιάς, Ίλιτς. Έπαιξαν και οι: Σαπαλίδης, Γιάκος, Περιστερίδης, Κοζορώνης, Καρανίκας

Κέρκυρα (Σάκης Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ντιόγο, Καϊκούτ, Κρητικός, Γκόμεζ, Σόλιτς, Βίλα, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Μαρκόφσκι. Έπαιξαν και οι: Σταμένκοβιτς, Κ. Μανωλάς, Μακρίδης, Ζορμπάς, Ντουαλά, Παρασκευαΐδης, Κόντος, Βλάχος, Καραγιαννίδης, Γεωργακόπουλος.

* Τη Δευτέρα (17/8, 18.00) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την Προοδευτική Περάματος προς τιμήν του Γιώργου Πρίσκα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ