STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 2-0
INTIME SPORTS

Με γκολ των Ίλιτς και Κοροβέση ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Άρη με 2-0 και έμεινε μόνος πέμπτος στην βαθμολογία με 38 βαθμούς. Τρία δοκάρια ο Άρης στην αναμέτρηση με Αγκάνθο (2) και Γιαννιώτα

Μόνος στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος με γκολ των Ίλιτς και Κοροβέση νίκησε με 2-0 τον Άρη στους "Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και πήρε αυτό που ήθελε. Από την άλλη ο Άρης που παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 25 βαθμούς ήταν άτυχος, καθώς είχε τρία δοκάρια στο ματς, δύο με τον Αγκάνθο και ένα με τον Γιαννιώτα.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από την Τούμπα και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 26η αγωνιστική της Superleague.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε κυρίως με αντεπιθέσεις, και έχοντας επτά συνολικά τελικές πέτυχε και το γκολ με τον Ίλιτς. Από την άλλη ο Άρης είχε την κατοχή, αλλά και ήταν και άτυχος καθώς δύο φορές ο Αγκάνθο σημάδεψε το δοκάρι του Μπαμπανιώτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ έπαιξε ακόμη πιο έξυπνα, κλείνοντας τους χώρους και παίζοντας με αντεπιθέσεις πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Κοροβέση. Από την άλλη ο Άρης ήταν και πάλι άτυχος, καθώς μετά τον Αγκάνθο και ο Γιαννιώτας σημάδεψε το δοκάρι.

Στην 5η θέση ανέβηκε ο ΠΑΣ, ενώ ο Άρης παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες"

Διαιτητής/Βοηθοί: Σπάθας (Πειραιά)/Καρσιώτης (Κορινθίας), Κοντιζάς (Πειραιά)

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης. Πάντος (90' Ντάσιος), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι (85' Βίλα), Κοροβέσης, Ίλιτς (90' Κειτά).

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Ζαραδούκας, Παπαστεριανός, Ηρακλής (71' Αγγελούδης), Γιαννιώτας, Τριανταφυλλάκος (57' Σουνάς), Διαμαντάκος (86' Νταμαρλής), Αγκάνθο.

Κίτρινες κάρτες: Πάντος (61', ΠΑΣ Γιάννινα), Λίλα (90', ΠΑΣ Γιάννινα) -Ζαραδούκας (55', Άρης), Οικονομόπουλος (74', Άρης)

Σκόρερ: Ίλιτς (24', ΠΑΣ Γιάννινα), Κοροβέσης (64', ΠΑΣ Γιάννινα)

Τα δοκάρια ο Άρης, ο ΠΑΣ το γκολ

Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή της αναμέτρησης, αλλά ο ΠΑΣ ήταν αυτός που έπαιξε έξυπνο παιχνίδι και πέτυχε γκολ.

Στο 6ο λεπτό ο Λίλα έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενω δύο λεπτά αργότερα (8'), μετά από σέντρα του Κοροβέση από αριστερά, ο Γεωργίου έκανε το σουτ με τον Διούδη να μπλοκάρει την μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα (10') ο Αγκάνθο, εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Μπαμπανιώτη και να απομακρύνεται.

Η απάντηση του ΠΑΣ, ήρθε στο 24', όταν από λάθος στο χώρο του κέντρου από τους παίκτες του Άρη, η μπάλα καταλήγει στον Ίλιτς, ο οποίος μπαίνει στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να έχει ευκαιρίες και στο 29' από το σουτ του Ντε Βινσέντι μπλόκαρε ο Διούδης, ενώ στο 30' από την κεφαλιά του Μιχαήλ η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 40' ο Άρης έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ, ο Αγκάνθο έκανε από κοντά την κεφαλιά, ο Μπαμπανιώτης βρίσκει την μπάλα, η οποία χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρος ήταν στο 41' για τον ΠΑΣ, όταν ο Γεωργίου βγήκε τετ α τετ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει του Διούδη.

"Κλείδωσε" τη νίκη ο Κοροβέσης

Στο δεύτερο ημίχρονο Άρης μπήκε για να ισοφαρίσει, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα για ακόμη μια φορά ήταν πολύ καλά στημένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Στο 55' ο Ντε Βινσέντι δοκίμασε ένα σουτ για τον ΠΑΣ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 64' η ομάδα της Ηπείρου διπλασίασε τα τέρματά της.

Ο Ντε Βινσέντι έκανε ωραία σέντρα από δεξιά στην καρδιά της περιοχής του Άρη και ο Κοροβέσης με το στήθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 71' ο Γιαννιώτας έκανε ένα σουτ για τον Άρη με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 76' από την κεφαλιά του Τσουκαλά ο Διούδης μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Άρης στάθηκε άτυχος και πάλι στο 81', όταν ο Διαμαντάκος έκανε το σουτ από κοντά, ο Μπαμπανιώτης έδιωξε με τα πόδια η μπάλα έφτασε στον Γιαννιώτα ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 88' ο Άρης είχε μια νέα ευκαιρία, όταν ο Οικονομόπουλος έκανε το σουτ με τον Μπαμπανιώτη να μπλοκάρει την μπάλα. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον ΠΑΣ να πανηγυρίζει την πολύ σπουδαία νίκη επί του Άρη με 2-0.

O MVP της αναμέτρησης

Ο Μπράνα Ίλιτς είναι από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ο Σέρβος επιθετικός με το όγδοο φετινό του γκολ στην Super League, άνοιξε τον δρόμο στον ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει τη νίκη.

Το γεγονός του αγώνα

Γεγονός του αγώνα είναι αν μη τι άλλο τα δοκάρια του Άρη. Οι "κίτρινοι" τρεις φορές βρέθηκαν σε πολύ καλή θέση, δύο με τον Αγκάνθο και μια με τον Γιαννιώτα και ισάριθμες φορές η μπάλα κατέληξε στα δοκάρια του Μπαμπανιώτη.

Στατιστικά Αγώνα

2 Γκολ 0
1 Ασίστ 0
12 Τελικές Προσπάθειες 11
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
4 Κεφαλιές 3
5 Αποκρούσεις 5
15 Επεμβάσεις 13
28 Κλεψίματα 25
13 Φάουλ 18
1 Οφσάιντ 0
5 Κόρνερ 3
58 Λάθη 54
8/21 Γεμίσματα 4/24
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ