STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παράταση για Μολέντο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
Μολέντο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο βρέθηκε τη Δευτέρα (15/1) στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να συζητήσει τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ, αλλά το θέμα παίρνει παράταση.

Στα γραφεία του Παναθηναϊκού βρέθηκε τη Δευτέρα (15/1) δύο φορές ο Ροντρίγκο Μολέντο, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους των "πρασίνων" το θέμα του δανεισμού του στον ΠΑΟΚ. Το "τριφύλλι" ως γνωστόν έχει συμφωνήσει με τον Δικέφαλο του Βορρά για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου στόπερ, το θέμα όμως παραμένει ανοιχτό!

Από τον Παναθηναϊκό λέγεται ότι σήμερα επρόκειτο να συμφωνήσει οριστικά ο παίκτης με τους Πράσινους, αλλά στις συζητήσεις του με τα στελέχη της ΠΑΕ εμφανίστηκε και πάλι αναποφάσιστος, μιλώντας και πάλι για την προοπτική επαναπατρισμού του στη Βραζιλία!

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ τονίζεται ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει συμφωνήσει και με τον Παναθηναϊκό και με τον Μολέντο και ότι το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι η διευθέτηση του θέματος των οφειλών του Τριφυλλιού προς τον παίκτη (180.000 ευρώ).

Σε κάθε περίπτωση το σίριαλ συνεχίζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος "καίγεται" και για ρευστό (400.000 ευρώ) και για να απαγκιστρωθεί από το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου στόπερ, καθώς μοναδικός στόχος της ομάδας πλέον - σ' αυτό το σημείο έχει φτάσει - είναι η επιβίωσή της.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ είναι η παραχώρηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη και του Εργκούς Κάτσε. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο διεθνής Αλβανός μέσος θα παραχωρηθεί ως δανεικός για έξι μήνες. Πάντως σήμερα ο εκπρόσωπός του είχε επαφές και με τον Παναθηναϊκό και με τον ΠΑΟΚ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ