STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παραπέμπονται οι Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος και Μπλάνας

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παρατηρητές έβαλαν χαμηλό βαθμό στους Καλογερόπουλο, Παπαδόπουλο και Μπλάνα, με αποτέλεσμα οι τρεις διαιτητές να μπαίνουν στο "ψυγείο" για τις επόμενες αγωνιστικές.

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή αναμένεται να έχει ισάριθμες παραπομπές διαιτητών, που αναμένεται να μπουν στο "ψυγείο" για μερικές εβδομάδες. Οι Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος και Μπλάνας παραπέμπονται μετά τις χαμηλές βαθμολογίες των παρατηρητών στα παιχνίδια που διηύθυναν σε Ξάνθη, Κέρκυρα και Τρίπολη αντίστοιχα.

Ο πρώτος ελέγχεται για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και κόκκινης κάρτας στον Λισγάρα στο 10ο λεπτό, όταν έκανε χέρι εντός περιοχής και για ένα μαρκάρισμα του Γκιγιόμ Ζιλέ στο 25', όταν έδωσε κίτρινη αντί κόκκινη κάρτα στον Βέλγο.

Ο Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας δεν καταλόγισε πέναλτι στον Καμπέσας σε αντικανονική προβολή του Σοϊλέδη στο 89', ενώ στο 11' έπρεπε να δείξει φάουλ και κόκκινη κάρτα στον Γρομητσάρη για κράτημα στον Τσάβες, αλλά δεν έδωσε ούτε φάουλ.

Τέλος, χαμηλό βαθμό πήρε και ο Γιώργος Μπλάνας από τον σύνδεσμο της Μεσσηνίας, ο οποίος σφύριξε το Αστέρας - Λαμία, όταν δεν έδωσε πέναλτι για τους γηπεδούχους σε μαρκάρισμα του Δουβίκα από τον Αναστασιάδη στο 85', αν και δεν επηρέασε το παιχνίδι και το αποτέλεσμα η διαιτησία του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ