STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0
Λίνο Κίτσιου Βούκιτς

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς ο οποίος μπήκε στο ματς ως αλλαγή με πανέμορφο γκολ έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά με 1-0. Κακή εμφάνιση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε φύλακα Άγγελο του ΠΑΟΚ εξελίσσεται ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός για δεύτερο σερί παιχνίδι γλίτωσε το "Δικέφαλο" από γκέλα και με φανταστική ενέργεια και άπιαστο σουτ στο 58΄ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Ο Παρτιζάνος αδερφός έδειξε και πάλι στόφα μεγάλου παίκτη και με την παρουσία του στο β΄ μέρος αντί του Σαλπιγγίδη έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων που προβλημάτισαν με την παρουσία τους.

Δείτε την Κυριακή στις 22:30 την εκπομπή SUPER BALL με καλεσμένο τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από την 5η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Ο ΠΑΟΚ αργός, σε σημείο νωχελικότητας σε όλο σχεδόν το ενενηντάλεπτο, δεν διέθετε φαντασία και σιγουριά στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα να απειλήσει λίγες, σχετικά φορές (κυρίως με τον Αθανασιάδη) την ομάδα της Κρητης που κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και όσες φορές βρέθηκε στην επίθεση είχε ένα Ναζλίδη απελπιστικά μόνο.

Ο ΠΑΟΚ, βοηθήθηκε και από την γεμάτη Τούμπαπου χθες έδειξε μεγάλη υπομονή, αποφεύγοντας να γκρινιάξει στις πολλές κακές στιγμν. ς των γηπεδούχων.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα ΠΑΟΚ-Πλατανιάς

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητές: Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας), Κωστάρας (Αιτωλ/νίας), Ζυγούρης (Αιτωλ/νίας)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Λίνο (77' Σκόνδρας), Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης (73' Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (46' Βούκιτς)

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Φαίσκα, Φερνάντες, Ράφαελ, Τέτε (75' Στόλερ), Αγκιλέρα, Μόραλ (64' Πόποβιτς), Γουνδουλάκης (64' Μπέλιτς), Τόρες, Ναζλίδης

Γκολ: Βούκιτς (58', ΠΑΟΚ)

Κίτρινες κάρτες: Βούκιτς 58', Λάζαρ 72', Βίτορ 90+, Τόρες 63', Ζουμπουλάκης 72'

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που έκανε πρώτη αισθητή την παρουσία της. Μόλις στο 3ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Φαίσκα έπιασε την κεφαλιά από κοντινή απόσταση, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο επόμενο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι στον χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Βαρετός ο ΠΑΟΚ

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ξεσηκώθηκαν στο 15', χάρη σε δύο σέντρες του Λίνο που έφεραν... πανικό στα καρέ του Πλατανιά, αλλά μέχρι εκεί... Ο "Δικέφαλος" έδειχνε εγκλωβισμένος και μάλιστα στο 31' αν ο Ναζλίδης ήταν πιο αποτελεσματικός θα βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο.

Ο σέντερ φορ του Πλατανιά έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής χωρίς να πιέζεται, αλλά το πλασέ του ήταν χλιαρό και δεν ανησύχησε τον Χακόμπο.

Ο ΠΑΟΚ έγινε απειλητικός στο 37' μετά από αρκετή ώρα. Ο Αθανασιάδης πίεσε ψηλά, κέρδισε την μπάλα, την έσπασε στον Στοχ, ο Σλοβάκος προχώρησε, σούταρε, όμως, δεν στόχευσε σωστά πετώντας την ευκαιρία στα σκουπίδια.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με σκοπό να κάνει τον ΠΑΟΚ πιο δημιουργικό ο Χουμπ Στέφενς πέρασε στην θέση του Σαλπιγγίδη τον Βούκιτς.

Ο Λούκας στο 47' σούταρε από πλάγια θέση, όμως, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 54' ο Στοχ προσπάθησε με κεφαλιά να φέρει τον Λούκας σε θέση βολής, αλλά ο Γιωργαλλίδης πρόλαβε και μπλόκαρε.

Βούκιτς, εσύ σούπερ σταρ

Ο Βούκιτς όπως και κόντρα στην Σαχτιόρ έτσι και στο σημερινό ματς ήταν ο παίκτης που άλλαξε τις ισορροπίες για τον ΠΑΟΚ.

Δεν χρειάστηκε παρά μόνο μερικά λεπτά στο γήπεδο για να αποδείξει για ακόμη μία φορά την ποδοσφαιρική του αξία, όταν στο 58' κοντρόλαρε την μπάλα μετά από πάσα του Λούκας, απέφυγε -χωρίς η μπάλα να πέσει κάτω- τον προσωπικό του αντίπαλο και με μονοκόματο σουτ έγραψε το 1-0.

Στο 62' ο Ναζλίδης λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, όταν μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χακόμπο και πέρασε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ είχε στο μεταξύ ανεβάσει στροφές και στο 64' ο Γεωργιαλλίδης απέκρουσε με δυσκολία κοντινή κεφαλιά του Αθανασιάδη. Ο Πλατανιάς έγινε επικίνδυνος στο 58', έπειτα από σέντρα του Πόποβιτς και κεφαλιά του Ναζλίδη από πλεονεκτική θέση που, όμως, δεν είχε την απαιτούμενη δύναμη.

Στο 82'ο Στοχ προχώρησε σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και έφυγε μόλις άουτ. Ο Νέτσιντ στην τελευταία καλή φάση του ματς στις καθυστερήσεις, σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Γεωργαλλίδη σε δύσκολη επέμβαση.

MVP

Ο Βούκιτς που για δεύτερο σερί παιχνίδι ξελάσπωσε τον ΠΑΟΚ και απέδειξε ότι εκτός των άλλων είναι και αξιόπιστος σκόρερ

Απογοήτευση

Ο Τόρες που δεν βοήθησε τον μαχητικό Ναζλίδη στην επίθεση του Πλατανιά

Στατιστικά

1 Γκολ 0
0 Ασίστ 0
6 Τελικές Προσπάθειες 7
1 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
1 Κεφαλιές 3
1 Αποκρούσεις 2
6 Επεμβάσεις 18
22 Κλεψίματα 29
22 Φάουλ 16
4 Οφσάιντ 2
4 Κόρνερ 3
47 Λάθη 36
1/22 Γεμίσματα 3/9
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ