STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Αθανασιάδης MOTIONTEAM

Το γκολ του Αθανασιάδη ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει τη νίκη επί του Πανιωνίου με 1-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Δείτε στο Sport24.gr το γκολ και τις καλύτερες φάσεις

Με τον Αθανασιάδη να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη επί του Πανιωνίου με 1-0 και ανέβηκε ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία και πλέον κοιτά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που εν πολλοίς θα κρίνει την παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ.

Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος, "κάθισε" στο δεύτερο απέναντι στον μαχητικό αλλά ακίνδυνο Πανιώνιο.

Ο Λάσλο Μπόλονι θέλησε να ανανεώσει την ήδη ταλαιπωρημένη ομάδα του και άφησε εκτός ενδεκάδας τον Γκαρσία, όσο και τους Τσιρίλο, Σταφυλίδη σκεπτόμενος και την αναμέτρηση της Τετάρτης (25/1) με τον Ατρόμητο.

Και ευτυχώς για την ομάδα του τα πάντα πήγαν καλά και θα μπορούσαν να πάνε ακόμα καλύτερα αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια και κυρίως στο διάστημα της απόλυτης υπεροχής του. Κορυφαίος του αγώνα ο Αθανασιάδης που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα σ' ένα ακόμη παιχνίδι.

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής/Βοηθοί: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)/ Γούκος (Ηπείρου), Ποντίκης (Πρέβεζας)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)/ Νταμπώσης (Πιερίας)

Καιρός: Αίθριος

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Γλύκος, Ετό, Μαλεζάς, Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ (89' Μπαλάφας), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Ίβιτς (64' Γιάννου), Ρομπέρ (77' Πόποβιτς), Αθανασιάδης.

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Πετκάκης, Σιόβας, Κουλουχέρης, Ρόκας, Όμο, Γουνδουλάκης (83' Ντούνης), Κούρντι, Ρόβας (73' Σταματής), Αμπντουλάγεβ, Σταυροθανασόπουλος.

Κίτρινες κάρτες: Μαλεζάς (78', ΠΑΟΚ), Φωτάκης (92', ΠΑΟΚ)

Σκόρερ: Αθανασιάδης (10', ΠΑΟΚ)

Πολύ καλός στο πρώτο

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός. Παρότι ο Λάσλο Μπόλονι επέλεξε να ξεκουράσει τον Γκαρσία που είναι ο σημαντικότερος παίκτης οργανωτικά, ο Δικέφαλος είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει τη νίκη.

Η αριστερή πτέρυγα έκανε ότι ήθελε με τους Λάζαρ, Λίνο κατά κύριο λόγο και τον Ρομπέρ να βοηθά, δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα στην άμυνα του Πανιωνίου.

Από δική τους προσπάθεια και εντυπωσιακή και ολίγον τυχερή εκτέλεση από τον Αθανασιάδη ήρθε και το γκολ στο 10' ενώ άλλη μία ταχύτητατη συνεργασία τους έφερε και τη μεγαλύτερη ευκαιρία για το 2-0 με τον Αθανασιάδη να μην πλασάρει σωστά σε τετ α τετ.

Ο Δικέφαλος βοηθήθηκε τόσο από το γρήγορο γκολ που πέτυχε όσο και από την αρχική διάθεση της νεανικής ομάδας του Άκη Μάντζιου να παίξει μπάλα.

Οι "κυανέρυθροι" προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μην απειλήσουν σημαντικά τον Γλύκο.

Η απόλυτη υπεροχή του ΠΑΟΚ διήρκεσε μέχρι το 30' καθώς μετά ο ρυθμός έπεσε, ο Πανιώνιος βελτίωσε λίγο την άμυνά του και κράτησε το σκορ στο 1-0 και εαυτόν μέσα στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.

Κατέβασε ρυθμούς στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατέβασε αδικαιολόγητα ταχύτητα, καθώς μπορεί να ακολουθεί ο αγώνας με τον Ατρόμητο, αλλά δεν είχε "καθαρίσει" τη νίκη εναντίον του Πανιωνίου.

Χωρίς εμπνεύσεις και με την αριστερή του πτέρυγα να είναι λιγότερο παραγωγική δεν είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, την ώρα που οι παίκτες του Μάντζιου έψαχναν τον τρόπο να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.

Μετά το 70' ο Πανιώνιος ανλέβηκε πιο ψηλά και ο ΠΑΟΚ είχε το χώρο και τις ευκαιρίες να φτάσει στο γκολ. Εντυπωσιακή η προσπάθεια του Αθανασιάδη με εναέριο σουτ από το ύψος της περιοχής στο 70' που απέκρουσε εξίσου εντυπωσιακά ο Σιδεράκης.

Η παρουσία του Πόποβιτς για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ήταν μια καλή ευκαιρία να υποδεχτεί θερμά από το κοινό του Δικεφάλου αλλά το 1-0 και το άγχος παρέμενε.

Συνέντευξη Τύπου

Κεφάτος παρουσιάστηκε ο Λάσλο Μπόλονι στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στους παίκτες των Ακαδημιών.

Ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε το τέρμα του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως ο Πανιώνιος δεν θα έχει πρόβλημα όσον αφορά την σωτηρία

Στατιστικά Αγώνα


1

Γκολ

0

1

Ασίστ

0

9

Τελικές προσπάθειες

5

2

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

0

6

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

4

1

Κεφαλιές

1

2

Αποκρούσεις

2

14

Επεμβάσεις

22

26

Κλεψίματα

24

15

Φάουλ

13

1

Οφσάιντ

3

7

Κόρνερ

4

45

Λάθη

42

3/27

Γεμίσματα

2/16



Το φιλμ του αγώνα:

10': ΓΚΟΛ! Μετά από σέντρα του Λίνο από αριστερά, ο Αθανασιάδης έκανε το σουτ η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Σιδεράκη για να γίνει το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

15': Νέα συνεργασία Λίνο-Αθανασιάδη, ο τελευταίος έκανε το πλασέ η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

28': Μακρινό σουτ από τον Φωτάκη, ο Σιδεράκης έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

33': Ο Ρομπέρ έγινε κάτοχος της μπάλας στην μεσαία γραμμή προχώρησε έκανε και το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

54': Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίνο η μπάλα έφυγε άουτ.

71': Ωραίο δυνατό σουτ του Αθανασιάδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Σιδεράκης έδιωξε σε κόρνερ.

90': Σουτ του Γιάννου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Σιδεράκη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ