STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Βαλένθια για Ιμπάρμπο"

"ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Βαλένθια για Ιμπάρμπο"
Ιμπάρμπο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα της Κάλιαρι, ο Παναθηναϊκός δεν "παίζει" μόνος του για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, καθώς το ενδιαφέρον τους έχουν εκδηλώσει άλλες δύο ελληνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός!

Νέα διάσταση στο θέμα του Κολομβιανού επιθετικού, Βίκτορ Ιμπάρμπο, δίνει τοπική ιστοσελίδα της Κάλιαρι, καθώς υποστηρίζει ότι για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή δεν κινείται μόνον ο Παναθηναϊκός, αλλά την ομάδα της Σαρδηνίας έχουν ενοχλήσει ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Βαλένθια!

"Μετά τη Ρόμα, τη Γουέστ Χαμ και την Ατλέτικο Νασιονάλ, ο Ιμπάρμπο χορεύει μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Ο Κολομβιανός είχε δώσει το ok στον Παναθηναϊκό του Αντρέα Στραματσόνι. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια προσφορά 1.000.000 ευρώ, με τη ρήτρα αγοράς να είναι 6.000.000 ευρώ. Αλλά, οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν.

Στη διαπραγμάτευση είναι επίσης και ο ΠΑΟΚ, μια ομάδα που ανήκει σε έναν Ρώσο μεγιστάνα. Επίσης ο Ολυμπιακός μίλησε με τον Καποτζούκα (σ.σ τεχνικός διευθυντής της Κάλιαρι), προσφέροντας πάνω από 1.000.000 ευρώ. Από την Ισπανία, υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βαλένθια", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της "lanuovasardegna".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ