STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ: "Δεν έχουν σχέση οι περιπτώσεις Γκαρθία και Ίβιτς, να γίνει το ματς"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Γκαρθία EUROKINISSI SPORTS

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, υποστήριξε ότι δεν έχουν σχέση οι τραυματισμοί των Όσκαρ Γκαρθία και Βλάνταν Ίβιτς και πρότεινε ως λύση τη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το Sport24.gr βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ και σας μεταφέρει LIVE τις εξελίξεις για την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το -3 και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων μετά τα όσα συνέβησαν πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

Ο δικηγόρος του "Δικεφάλου", Αχιλλέας Μαυρομάτης, υποστήριξε ότι δεν έχουν σχέση οι τραυματισμοί των Όσκαρ Γκαρθία (την τρέχουσα σεζόν στην Τούμπα πριν το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός) και Βλάνταν Ίβιτς (την περυσινή στη Λεωφόρο στη διάρκεια του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ).

Για να υποστηρίξει το επιχείρημά του εστίασε στο γεγονός ότι η αναμέτρηση του "Απόστολος Νικολαΐδης" ήταν σε εξέλιξη, ενώ αυτή της Τούμπας δεν είχε ξεκινήσει. Παράλληλα, πρότεινε ως λύση να διεξαχθεί η αναμέτρηση που δεν ξεκίνησε ποτέ στη Θεσσαλονίκη για την 23η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

"Η λύση να ξαναγίνει το ματς στην έδρα μας, είναι η σωστότερη. Αν κριθεί ότι υπάρχει υπαιτιότητα της ΠΑΕ, ζητούμε να γίνει χρήση της αναλογικότητας. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε φέτος ένα restart και θα ήταν πολύ άδικο να κριθεί ο πρωταθλητής από ένα ρολό χαρτί. Πρέπει να επαναληφθεί ο αγώνας και αυτό έχει ξαναγίνει το 2005 (εννοεί το Πανιώνιος - Ολυμπιακός όπου πριν το ματς υπήρχαν συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει, να τιμωρηθούν οι δύο ομάδες και να διεξαχθεί ύστερα από δύο εβδομάδες)", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: "Είναι ιδιωτικό το video, δεν λέει τίποτα"

Έξαλλος ο δικαστής Σκουτέρης με το σκουτεράκι στην Τούμπα

Δικηγόρος ΠΑΟΚ: "Υπάρχει φωτογραφία από το παρελθόν του Αρετόπουλου με σημαία του Ολυμπιακού"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ