STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 3-1

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 3-1
Ντιγκινί INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό πληρώνοντας την τραγική του άμυνα. Τα «θαλάσσωσε» ο Στυλιαράς, αποδοκιμασίες από τους 300 οπαδούς του «Δικεφάλου».

Διάθεση να παίξει επιθετικά και ρυθμό είχε ο ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, όμως οι δικές του τρύπες στην άμυνα ήταν μεγαλύτερες και από αυτές που κάλυψαν τα μπαλώματα που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Αποτέλεσμα; Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη να χάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της από τον Πανθρακικό. Οι γηπεδούχοι με μπροστάρη τον Τζάνη πέτυχαν δύο γκολ σε ισάριθμες φάσεις στο πρώτο μέρος και από και πέρα διαχειρίστηκαν το ματς όπως ήθελαν. Ο ΠΑΟΚ-που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σκόνδρα με 3-1-μπαίνει σε περιπέτειες σε ότι έχει να κάνει με το τελικό πλασάρισμά τους στα πλέι οφ.

Τραγικός ο διαιτητής Στυλιαράς (με οφσάιντ γκολ και αμφισβητούμενο πέναλτι), αποδοκιμασίες από τους περίπου 300 οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Χ. Κουρομπύλια, Ι. Απτόσογλου

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης,Eμπόου, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Μεχία, Ρομέου, Τσουμάνης, Κάσες (66' Ηλιάδης), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (90' Χασομέρης), Τζανής (46' Ίγκορ).

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (46' Τζαβέλλας), Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ (81' Κουλούρης), Γκολάσα (46' Περέιρα), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης.

Γκολ: 7' Ντιγκινί, 44' Τζάνης, 63' Παπαδόπουλος, 79' (πεν.) Ίγκορ

Κίτρινες: 6' Τσουμάνης, 26' Βίτορ, 42' και 82' Σκόνδρας, 55' Τζαβέλλας, 67' Νομπόα, 73' Περέιρα, 77' Παπαδόπουλος, 89' Ηλιάδης,90'+2' Μεχία.

Κόκκινες: 82'Σκόνδρας

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Ξεκίνημα με γκολάρα του Ντιγκινί

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει πολύ δυνατά και να πατά πολλές φορές με αξιώσεις στην περιοχή του Πανθρακικού. Ωστόσο, η ομάδα της Κομοτηνής ήταν αυτή που στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Ιτάνζ στο 7', άνοιξε το σκορ. Ο Τζάνης βρήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ τον Κάσες, εκείνος με τη μία πάτησε την μπάλα στον Ντιγκινί, ο οποίος έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ.

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 3-1
INTIME SPORTS

Από την αρχή του παιχνιδιού ο Πανθρακικός έδειξε ότι θα πάει το ματς στις αντεπιθέσεις. Αυτό έγινε ακόμη πιο έντονο μετά το 1-0 από τον Ντιγκινί, αφού οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 11 παίκτες πίσω από το κέντρο και με διπλή ζώνη άμυνας, αφήνοντας εξ' ολοκλήρου το παιχνίδι στον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά του ο "Δικέφαλος" είχε υπομονή και απέφυγε τα εύκολα λάθη, ωστόσο, δεν μπορούσε να βρει την τελική πάσα που θα έκανε τα πράγματα εύκολα. Ένα σουτ του Μακ και μία κεφαλιά του Βίτορ στο 22' ήταν οι δύο ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΟΚ μετά το 1-0 του Πανθρακικού.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να... έκανε παιχνίδι, αλλά ο Πανθρακικός ήταν αυτός που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Στο 32' ο Τσουμάνης σέντραρε, ο Τζάνης έπιασε μία δύσκολη κεφαλιά, η μπάλα πήγαινε για γκολ, αλλά ο Ιτάνζ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τραγική άμυνα ΠΑΟΚ, 2-0 ο Πανθρακικός

Η εικόνα της άμυνας του ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ κακή, αφού η παρουσία του Παπαγιαννόπουλου φάνηκε να αποδιοργανώνει τους υπόλοιπους τρεις αμυντικούς του Γεωργιάδη. Φαινόταν από την αρχή του παιχνιδιού πως ο ομογενής αμυντικός δεν πατούσε καλά στο γήπεδο και αυτό κόστισε στην ομάδα του στη φάση του 44'.

Ο Κάσες έκανε μία βαθιά μπαλιά 30 μέτρων στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ για τον Τζάνη. Ο Παπαγιαννόπουλος έδειχνε να ελέγχει την φάση, αλλά τελικά έκανε τραγική εκτίμηση της κατάστασης, άφησε την μπάλα να περάσει, ο Τζάνης την κοντρόλαρε και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 για τον Πανθρακικό. Ακόμη μία φορά φέτος που η άμυνα του ΠΑΟΚ έκανε... παιδικό λάθος στα μετόπισθεν.

Δύο αλλαγές και φουλ επίθεση

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία για γκολ με τον νεοεισελθόντα Περέιρα στο 49', ο οποίος αν και αμαρκάριστος από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ. Ο Γιώργος Γεωργιάδης εκτός από τον Αργεντίνο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 46' και τον Γιώργο Τζαβέλλα στη θέση του Παπαγιαννόπουλου, ενώ αυτή του Γκολάσα πήρε ο Περέιρα. Για τον Πανθρακικό ο σκόρερ, Τζάνης, αποχώρησε με τράβηγμα και τη θέση του πήρε ο Ίγκορ.

Στο 58' ο ΠΑΟΚ έχασε τη μεγαλύτερη του ευκαιρία στον αγώνα. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έβγαλε από τα δεξιά τη σέντρα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά από τους αμυντικούς του Πανθρακικού, αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων, Αθανασιάδης, έκανε εκπληκτική απόκρουση κρατώντας το 2-0 για την ομάδα του.

Μείωσε με γκολ οφσάιντ, γκολ με αμφισβητούμενο πέναλτι

Πέντε λεπτά μετά από αυτήν τη φάση ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε τελικά το 2-1 με σουτ από την περιοχή του Αθανασιάδη. Ο Κωνσταντινίδης σέντραρε, η άμυνα του Πανθρακικού έδιωξε, ο Τζιόλης "γέμισε" με κεφαλιά", ο Περέιρα πάσαρε με το κεφάλι στον "Παπ", ο οποίος με σουτ στην κίνηση μείωσε το σκορ. Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν σε θέση οφσάιντ μετά την κεφαλιά πάσα του Περέιρα, κάτι που δεν είδε η Κουρομπίλια και ξεσήκωσε τις δίκαιες διαμαρτυρίες των παικτών του Ρόκα.

Ο Στυλιαράς στο 78' υπέδειξε ένα πολύ αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του Πανθρακικού για μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου στον Ηλιάδη. Στο 79' ο Ίγκορ με εκτέλεση... αλά Πανένκα έκανε το 3-1 και "κλείδωσε" το ματς για τον Πανθρακικό.

Αποβλήθηκε ο Σκόνδρας

Τα πράγματα χειροτέρεψαν ακόμη περισσότερο για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Στυλιαράς απέβαλλε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Σκόνδρα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, αφού καμία από τις δύο ομάδες στον χρόνο που μεσολάβησε από την αποβολή του Σκόνδρα μέχρι το τέλος του αγώνα δεν κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους, με το ματς να λήγει τελικά 3-1 υπέρ του Πανθρακικού που έκανε άλμα παραμονής στην κατηγορία.

Η φάση του αγώνα

Η χαμένη ευκαιρία του Παπαδόπουλου στο 58'. Ο Αθανασιάδης του Πανθρακικού απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του επιθετικού του ΠΑΟΚ κρατώντας σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο του αγώνα το 2-0 για την ομάδα του.

Ο διαιτητής

Πολλά λάθη από τον Στυλιαρά και τους βοηθούς του, Κατάφεραν να αφήσουν και τις δυο ομάδες με παράπονα (κυρίως τον ΠΑΟΚ).

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 3-1
INTIME SPORTS

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Τζάνης όσο έπαιξε ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Αυτός δημιουργεί στην ουσία το 1-0, ενώ με το γκολ που πέτυχε έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του Πανθρακικού.

Μας άρεσε

Ο γρήγορος ρυθμός του αγώνα. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη σε ένα τέμπο που λείπει από πολλά ματς της Λιγκας.

Δεν μας άρεσε

Η άμυνα του ΠΑΟΚ. Χρειάστηκαν ελάχιστες φάσεις οι παίκτες του Πανθρακικού να πετύχουν δύο γκολ. Κακή βραδιά για τον Παπαγιαννόπουλο. Λάθη κυρίως με τη μπάλα στα πόδια ο Βίτορ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ