STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανθρακικός-ΟΦΗ 0-0

Πανθρακικός-ΟΦΗ 0-0
Πανθρακικός-ΟΦΗ INTIME SPORTS

Κακό ποιοτικά παιχνίδι στην Κομοτηνή, με τον Πανθρακικό να μένει στο 0-0 με τον ΟΦΗ. Λίγες οι ευκαιρίες από δύο ομάδες που κυρίως προσπαθούσαν να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα.

Γρήγορα θα ξεχαστεί η συνάντηση του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ στην Κομοτηνή. Δεν είναι μόνο η λευκή ισοπαλία, αλλά το κακό ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Κομοτηνής

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Σίπκας (Πέλλας)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (67' Ντιγκινί), Κάσες (61' Πέρεθ), Χασομέρης, Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου (83' Ποτουρίδης), Λαδάκης, Ντε Σόουζα.

ΟΦΗ (Τζ. Γκατούζο): Λορία, Τρποτσέρης, Αντελέγιε, Κουτσιανικούλης (63' Τζορτζ), Πετρόπουλος (79' Σίσιτς), Ραζάκ, Αρτόλα (35' Μπανούσης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες

Γκολ: -

Κάρτες: Χρήστου (45'), Λαδάκης (71') - Ραζάκ (15') Αρτόλα (17'), Μπανούσης (86', κόκκινη)

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Ισορροπημένο παιχνίδι στην Κομοτηνή. Ο Πανθρακικός αντιμετώπισε τον ΟΦΗ και αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να κερδίσουν το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο οι Θρακιώτες είχαν την υπεροχή, πίεσαν για να σκοράρουν, αλλά στην τελική προσπάθεια είχαν... θέμα. Είτε έπεφταν πάνω στον... βράχο Λορία, είτε οι αμυνόμενοι του ΟΦΗ ανέκοπταν την ύστατη στιγμή, πάνω που οι Θρακιώτες όπλιζαν για να ανοίξουν το σκορ. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Κρητικοί περιορίζονταν σε παθητικό ρόλο. Όποτε τους δινόταν η ευκαιρία έφευγαν στην αντεπίθεση, αλλά και εκείνοι στην τελική προσπάθεια αποτύγχαναν. Οι ''μελανόλευκοι'' ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μισό, έψαξαν το γκολ, αλλά η έλλειψη φαντασίας και δυνάμεων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να μην καταστεί εφικτό να παραβιαστεί η εστία του Αθανασιάδη. Οι ''πράσινοι'' όσο το ματς πλησίαζε στο τέλος του πήραν και πάλι την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαν ρυθμό και η όποια πίεση επιχείρησαν να ασκήσουν δεν ήταν τέτοια που θα μπορούσε να λυγίσει τον ΟΦΗ.

Η φάση του αγώνα

Θα σταθούμε σε αυτή του 22', κατά την οποία ο Ίγκορ εξ επαφής δεν μπόρεσε να σκοράρει, ύστερα από γύρισμα του Εμπόου και εκτέλεση φάουλ του Τζάνη. Μοναδική φάση για τους γηπεδούχους, που σπατάλησαν την ευκαιρία να σκοράρουν. Από αυτές που δεν χάνονται. Όπως και αυτή του Αντελέγιε στο 27' ήταν από τις σπάνιες στιγμές που παρουσιάστηκαν στον ΟΦΗ και που δεν μετουσιώθηκε σε τέρμα.

Ο διαιτητής

Χωρίς να κληθεί να πάρει τη δύσκολη απόφαση, ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης υπέπεσε σε αρκετά λάθη. Ξαναλέμε, σε καμία περίπτωση δεν έκρινε το ματς με τις αποφάσεις του, αλλά δεν ήταν λίγες οι στιγμές που έδωσε φάουλ που δεν υπήρχαν. Όπως επίσης η απευθείας κόκκινη κάρτα που είδε ο Μπανούσης κρίνεται ανεξήγητη.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Μερεμπασβίλι του ΟΦΗ ήταν ο μοναδικός από την ομάδα του που ήταν σε θέση να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει υποψία φάσης. Οι υπόλοιποι ήταν μετριότατοι. Δεν λέμε ότι ο Γεωργιανός ξεχώρισε σαν τη μύγα μέσα στιο γάλα, αλλά αν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιον στον αγώνα της Κομοτηνής θα του δώσουμε την ψήφο μας.

Μας άρεσε

Ο τρόπος που άμυνας των δύο πλευρών. Ως προς αυτό καλά τα πήγαν, γιατί επιθετικά Πανθρακικός και ΟΦΗ τα έκαναν... μαντάρα.

Δεν μας άρεσε

Ο Ίγκορ του Πανθρακικού και ο Πετρόπουλος του ΟΦΗ είναι οι παίκτες που υποτίθεται ότι βρίσκονται στις ομάδες τους για να δώσουν βαθμούς με τα γκολ τους. Αμφότεροι, ωστόσο, δεν βρίσκονται σε καλή φόρμα και μοιραία τόσο οι Θρακιώτες όσο και οι Κρητικοί μένουν στα χαμηλά. Στο ματς της Κομοτηνής και οι δύο δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ