STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0
Πανθρακικός πανηγυρική Τσουμάνης INTIME SPORTS

Ένα γκολ του Ντιγκινί στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Πανθρακικό έτσι ώστε να κερδίσει με 1-0 τον Λεβαδειακό. Τραγική η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Σχετικά καλό παιχνίδι στην Κομοτηνή. Οι δυο ομάδες είχαν διάθεση και προσπάθησαν να παίξουν καλή μπάλα, όμως ο αγωνιστικός χώρους τους δυσκόλεψε αρκετά. Έτσι οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δυο εστίες.

Το γκολ του Ντιγκινί, λοιπόν, ήταν αρκετό έτσι ώστε να έρθει η νίκη και το τρίποντο για την ομάδα του Πανθρακικού και του Ρόκα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κομοτηνής

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία (Μπαλδά 93'), Μελίσσης, Εμπόου, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Ντιγκινί (Ηλιάδης 87'), Ρομέου, Τσουμάνης, Τζάνης (Χασομέρης 69'), Ιγκόρ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ): Σηφάκης, Μαχαίρας (Σκέμπης 29'), Τομάς, Κώτσιος, Μιλιάζες, Ζίτο, Γκόμες, Βούκσεβιτς (Ορτέγκα 82'), Μιλοσάβλιεβ (Σοτέλο 45'), Μπουσταμάντε, Μάντζιος.

Γκολ: Ντιγκινί (σουτ 19')

Κάρτες: Ίγκορ (κίτρινη 55'), Σκέμπης (κίτρινη 62'), Αθανασιάδης (κίτρινη 90')

H βαθμολογία της Superleague

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0

Ανασκόπηση αγώνα

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δύσκολες συνθήκες, αφού ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε τραγική κατάσταση. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές έκαναν το καλύτερο δυνατό και η αλήθεια είναι πως ανά διαστήματα παρακολουθήσαμε ωραία μπαλίτσα.

Οι φάσεις βέβαια μπροστά στις δυο εστίες ήταν λίγες. Ο Πανθρακικός είχε δυο καλές στιγμές με τον Ντιγκινί, ο οποίος αρχικά ολομόναχος δεν μπόρεσε να σκοράρει με το κεφάλι μπροστά από το τέρμα, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε κι ένα καλό σουτ.

Στην... τρίτη και φαρμακερή, πάντως, άνοιξε το σκορ στο 29'. Ο Ιγκόρ έστρωσε στον Ντιγκινί κι αυτός με ωραίο σουτ νίκησε τον Σηφάκη.

Οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν από νωρίς τον Μαχαίρα με τραυματισμό, δεν απείλησαν ιδιαίτερα, εκτός από δυο χαλαρά σουτ από τους Μπουστανάντε και Μάντζιο. Κάπως έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος.

Λίγες οι φάσεις

Το δεύτερο μέρος είχε ακόμα λιγότερες φάσεις. Έπρεπε να φτάσουμε στο 71' για να δούμε επιτέλους τη μπάλα να πηγαίνει απειλητικά σε τερματοφύλακα. Ο Μάντζιος έκανε ένα σουτ, ο Αθανασιάδης απέκρουσε και ο Σοτέλο από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Μεχία να κάνει ένα ωραίο σουτ για τους γηπεδούχους, όμως ο Σηφάκης έδιωξε.

Η φάση του αγώνα

Στο 1-0 του Ντιγκινί ο Τσουμάνης έτρεξε στον πάγκο και πήρε τη φανέλα του Λαδάκη σηκώνοντας την στον αέρα. Ο έμπειρος μέσος υπέστη ρήξη χιαστών και θα απουσιάσει για αρκετούς μήνες.

Ο διαιτητής

Δεν μας απασχόλησε ο διαιτητής ιδιαίτερα. Προσπάθησε να βγάλει το ματς με λίγες κάρτες.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Τσουμάνης και Ντιγκινί έκαναν ωραίο παιχνίδι. Ο δεύτερος μάλιστα έκρινε την αναμέτρηση με το γκολ του.

Μας άρεσε

Ο Εμάνουελ Ρόκα κάνει καλή δουλειά στον Πανθρακικό και αυτό φαίνεται. Οι "κροκόδειλοι" πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους σε τρία παιχνίδια, ενώ είναι αήττητοι εδώ και έξι σερί αναμετρήσεις.

Δεν μας άρεσε

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε τραγική κατάσταση και πραγματικά απορούμε πως επιτρέπει η διοργανώτρια Αρχή να γίνονται παιχνίδια σε τέτοια τερέν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ