STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1
INTIME SPORTS

Πανθρακικός και Αστέρας κόλλησαν στο 1-1 στη... λασπομαχία της Κομοτηνής. Καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι Αρκάδες, απάντησαν με τον Γκοϊάν (31') στο γκολ του Τζάνη (8'). Τεράστια ευκαιρία ο Χασομέρης στις καθυστερήσεις (video)

Η δυνατή βροχή που έπεφτε όλη μέρα στην Κομοτηνή μετέτρεψε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανθρακικό και Αστέρα σε κάτι από λασπομαχία. Παρόλο όμως τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και είχαν τις ευκαιρίες να ξεφύγουν από το τελικό 1-1. Οι Αρκάδες κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απάντησαν με τον Γκοϊάν (31') στο γκολ του Τζάνη (8'), αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα. Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και είδαν τον Χασομέρη σε νεκρό χρόνο (94') να χάνει μοναδική ευκαιρία σε άδειο τέρμα για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Το ματς θύμισε το περσινό 1-1, όταν και πάλι ο Πανθρακικός είχε πάρει το προβάδισμα νωρίς νωρίς με τον Τζάνη, για να ισοφαριστεί από ένα "κεραυνό", πέρσι ήταν του Ουσέρο, φέτος του Γκοϊάν. Κάπως έτσι η παράδοση συνεχίστηκε, καθώς τα 5 από τα 6 ματς των δύο ομάδων στην ιστορία τους στην Κομοτηνή έχουν λήξει χωρίς νικητή, με το μοναδικό τρίποντο να έχει πάει στη μεριά των γηπεδούχων.

Με το βαθμό της ισοπαλίας, ο Πανθρακικός έφτασε τους 11, παραμένοντας στις τελευταίες θέσεις αλλά και αήττητος στην έδρα του. Το ερχόμενο Σάββατο (20/12) υποδέχεται στην Κομοτηνή τη Βέροια. Ο Αστέρας διατηρήθηκε στην 4η θέση με 25 βαθμούς και περιμένει την Κυριακή (21/12) στην Τρίπολη την Ξάνθη.

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1
INTIME SPORTS

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο:ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητές: Μαντάκης (Ημαθίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), Μερκενίδης (Μακεδονίας)

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Εμπόου, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης (82' Πέρεθ), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Μεχία, Τζάνης (67' Χρήστου), Κάσες (88' Χασομέρης), Ντεγκινί.

Αστέρας (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Μουνάφο (71' Γιαννιώτας), Τσοκάνης (85' Ζησόπουλος), Μάσα, Νίκο (61' Μπακασέτας), Μπαράλες.

Γκολ:8' Τζάνης - 31' Γκοϊάν

Κίτρινες: 27' Μεχία, 58' Πασχαλακης - 21' Παντελιάδης, 30' Σανκαρέ, 45' Κουρμπέλης, 93' Γκοϊάν

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης από τον Βασίλη Τεμπέλη

Ανασκόπηση αγώνα

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι λιγοστοί θεατές παρακολούθησαν ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο. Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στον αγώνα χάνοντας ευκαιρίες με τον Τσοκάνη (5', 6') και τον Μάσα (9') αλλά ο Πανθρακικός πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Τζάνη (8'). Οι γηπεδούχοι μάλιστα θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους έχοντας δύο καλές στιγμές με τους Τζάνη (23') και Μεχία (26'), για να ακολουθήσει η κυριαρχία των φιλοξενούμενων μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Λούι προειδοποίησε τον Αθανασιάδη (29'), για να έρθει το 1-1 από τον ''κεραυνό'' του Γκοϊάν (31'). Ο Μπαράλες ανέλαβε στη συνέχεια να απειλήσει την εστία του Πανθρακικού (36', 42'), για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με μια καλή ευκαιρία του Νίκο στις καθυστερήσεις, στην 11η τελική του Αστέρα, έναντι 5 των "κροκόδειλων".

Το σκηνικό με την ομάδα του Βεργέτη να έχει τον έλεγχο και να χάνει ευκαιρίες δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ο Αστέρας απείλησε δις με τον Παντελιάδη (48', 55') και άγγιξε το γκολ στο τετ-α-τετ του Μάσα (57'). Ο ίδιος παίκτης έχασε άλλη μία ευκαιρία στο 61', όπως και ο Μπαράλες στο 62'. Με τον Μπακασέτα να έχει περάσει στο παιχνίδι αντί του Νίκο (61'), ο τεχνικός των κιτρινομομπλέ έβαλε και τον Γιαννιώτα στη θέση του Μουνάφο (71'), κυνηγώντας το δεύτερο τέρμα. Κόντρα όμως στη ροή του αγώνα, παραλίγο να το πετύχει ο Ντεγκινί στο 78', στην πρώτη καλή φάση των γηπεδούχων μετά από πολλή ώρα. Οι παίκτες του Πανθρακικού αναθάρρησαν και απείλησαν ξανά στο 82' με τον Μπαϊκαρά, για να χάσουν μοναδική ευκαιρία στο 94' με τον Χασομέρη να αστοχεί σε κενή εστία.

Η φάση του αγώνα

Ο Θεοδωρόπουλος αποκρούει το φάουλ του Ντεγκινί και η μπάλα φτάνει στον Χασομέρη. Είναι το 94ο λεπτό του αγώνα, τελευταίο των καθυστερήσεων, και ο παίκτης του Πανθρακικού έχει κενή εστία μπροστά του για να σκοράρει, ωστόσο στέλνει την μπάλα άουτ!

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1
INTIME SPORTS

Ο διαιτητής

Ο Μαντάκης έχασε κάποια σκληρά μαρκαρίσματα όπως αυτό του Παπαγεωργίου στον Μπαράλες στο οποίο δεν έδωσε ούτε φάουλ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για δύο περιπτώσεις στις οποίες ζήτησαν δεύτερες κίτρινες κάρτες σε Σανκαρέ και Κουρμπέλη.

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1
INTIME SPORTS

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Άλλη μία σταθερή εμφάνιση από τον Αθανασιάδη. Ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού, που νικήθηκε μόνο από τη βολίδα του Γκοϊάν, κράτησε σε αρκετές φάσεις την μπάλα- ειδικά στο πρώτο μέρος- μακρυά από τα δίχτυα του.

Μας άρεσε

Το γκολ του Γκοϊάν που δοκίμασε το πόδι του από μακρυά, με την μπάλα να χτυπάει πρώτα στο δεξί δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα. Πέρα από τον "κεραυνό" του Ρουμάνου, κρατάμε τη διάθεση των παικτών και των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο στη λάσπη.

Δεν μας άρεσε

Τι άλλο; Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου...

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ