STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανθρακικός-ΑΕΛ Καλλονής 3-2

Πανθρακικός-ΑΕΛ Καλλονής 3-2
INTIME SPORTS

Μια πολύτιμη νίκη που τους δίνει δικαίωμα να αισιοδοξούν για την συνέχεια πήρε ο Πανθρακικός επικρατώντας με 3-2 της Καλλονής σε ένα ματς που τα είχε όλα. Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι.

Μια νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς πήρε ο Πανθρακικός επικρατώντας με 3-2 της Καλλονής στο παιχνίδι που έκλεισε την 22η αγωνιστική της Super League. Οι παίκτες του Ρόκα έδειξαν ψυχή και σθένος για να πάρουν τη νίκη και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες στα τελευταία 20' κράτησαν το υπέρ τους 3-1 που είχαν από το 49' λεπτό λόγω του αυτογκόλ του Τσαμπούρη.

Από την πλευρά της η Καλλονή προσπάθησε μετά την μείωση του σκορ σε 3-2 λόγω της αριθμητικής υπεροχής να φτάσει και στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε με τον Πετρόπουλο να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 87' με τον Μελίσση να κάνει την προβολή και να σώζει την ομάδα του από την ισοφάριση.

Οι γηπεδούχοι που παρουσιάζουν ένα βελτιωμένο πρόσωπο με τον Ρόκα στον πάγκο μπήκαν από την αρχή του ματς που δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν νωρίς το προβάδισμα. Μάλιστα παρά την γρήγορη σχετικά ισοφάριση από πλευράς Καλλονής δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν να πιέζουν με σκοπό ένα ακόμα γκολ.

Αυτό ήρθε πριν από την λήξη του ημιχρόνου και ήταν το καλύτερο δυνατόν για τους γηπεδούχους που πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους πήραν προβάδισμα δυο γκολ και έδειξαν ότι "καθάρισαν" το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι όμως με τις αλλαγές του Βλάχου έγιναν πιο επιθετικοί και πάλεψαν αρχικά για να μειώσουν το σκορ κάτι το οποίο κατάφεραν με το πέναλτι του Μανούσου στο 74'.

Εν συνεχεία και παίζοντας 11 εναντίων 10 είχαν τις ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση πιέζοντας την άμυνα του Πανθρακικού αλλά δεν τα κατάφεραν και η λήξη του ματς βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα το τρίποντο.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Δημοτικό Κομοτηνής"

Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Δήμος Αναστόπουλος

Πανθρακικός (Εμανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Εμπό, Ποτουρίδης, Ρομέου (64' Σέτι), Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Χασομέρης (89' Μπαλδά), Ιγκόρ (69' Βιγιαφάνε).

Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Πιπίνης (55' Πετρόπουλος), Αντέγιο, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς (61' Ναβάρο), Λεοζίνιο (69' Άλβες), Τσαμπούρης, Μίνγκας, Μανούσος.

Γκολ: 14' Εμπό, 44' Ιγκόρ, 50' Τσαμπούρης (αυτ)/20'-74' Μανούσος

Κίτρινες: 43' Πιπίνης, 81' Γιορέντε

Κόκκινες: 73' Ηλιάδης

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Πιο δυνατά στο ματς ο Πανθρακικός

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και πήραν τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό έχοντας και την υπεροχή της μπάλας δείχνοντας ότι η καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα δεν τους επηρέασε.

Στο 13' ο Ντιγκινί έκανε μία τρομερή κάθετη πάσα στον Ίγκορ, αλλά ο Βραζιλιάνος επιθετικός καθυστέρησε με αποτέλεσμα οι αμυντικοί της Καλλονής να προλάβουν και να παραχωρήσουν κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ. Ο Χογκ έδιωξε με γροθιές ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πανθρακικού αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Εμπό, ο οποίος από κοντά σούταρε και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Κομοτηνής.

Άμεση η απάντηση

Οι φιλοξενούμενοι όμως έδειξαν να μην επηρεάζονται από το γκολ και έφτασαν στην ισοφάριση στο 20'. Ο Αντέτζο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Μανούσο, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Αθανασιάδη και έκανε το 1-1.

Οι παίκτες του Πανθρακικού όμως συνέχισαν τις επιθετικές τους προσπάθειες και στο 24' και το 35' τα σουτ των Ποτουρίδη και Ιγκόρ δεν απείλησαν το Χογκ.

Στο 42΄όμως ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους όταν ο Πιπίνης προσπάθησε να πάρει την μπάλα από τον Ιγκόρ αλλά ο διαιτητής είδε πέναλτι και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Χογκ για το 2-1.

Πανθρακικός-ΑΕΛ Καλλονής 3-2
INTIME SPORTS

Γκολ με το καλημέρα

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πανθρακικός πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων μετά από μια απίστευτη φάση. Ο Μπαϊκαρά έκανε την σέντρα, ο Τσαμπούρης προσπάθησε να γυρίσει με κεφαλιά στον Χογκ, αλλά άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με το παιχνίδι στο 3-1 ο Βαγγέλης Βλάχος έκανε κάποιες αλλαγές προκειμένου να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και δικαιώθηκε καθώς οι παίκτες της Καλλονής βγήκαν στην επίθεση στην προσπάθεια τους να μειώσουν το σκορ.

Στο 67' ο Κεϊτά εκτέλεσε το φάουλ, ο Πετρόπουλος πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι ο έμπειρος φορ βρέθηκε σε θέση βολής αλλα το σουτ του πέρασε και πάλι έξω.

Μείωσαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι

Οι φιλοξενούμενοι μείωσε το σκορ στο 73' όταν ο Ηλιάδης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε απευθείας την παράβαση. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος για το 3-2. Παράλληλα ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλε τον Ηλιάδη.

Οι παίκτες του Βλάχου έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα συνέχιζαν να πιέζουν χωρίς όμως αποτέλεσμα και στο 87' έχασαν τεράστια ευκαιρία για να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Πετρόπουλος γύρισε μέσα στην μεγάλη περιοχή και έκανε το σουτ με την μπάλα να κατευθύνεται προς την εστία και τον τον Εμπό να διώχνει με προβολή η μπάλα έφτασε στον Γιορέντε ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με το διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το ματς.

Η φάση του αγώνα

Το αυτογκόλ του Τσαμπούρη. Φάσεις από τις λίγες που όταν τύχουν στοιχίζουν. Έτσι και αυτή και πόσο μάλλον από τη στιγμή που αυτό ήταν και το τρίτο γκολ για την ομάδα του Πανθρακικού.

Ο διαιτητής

Ο Γεώργιος Κύζας. Πολλά σφαλτσοσφυρίγματα από τον διαιτητή της αναμέτρησης ο οποίος έχασε αρκετές φάσεις και έκανε λάθος σε κάποιες άλλες ενώ και το πέναλτι και την αποβολή στον Ηλιάδη την έδειξε μετά από συνεννόηση με τον βοηθό.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Εμπό. Όχι μόνο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά ήταν αυτός που έσωσε το 3-3 στο 87' και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Μας άρεσε

Η διάθεση των γηπεδούχων. Μπήκαν από το πρώτο λεπτό με μοναδικό στόχο να πάρουν τη νίκη και τίποτα άλλο και τα κατάφεραν.

Δεν μας άρεσε

Το γήπεδο του Πανθρακικού. Όσο δεν βλέπαμε το γήπεδο καλά ήταν τα πράγματα. Με το που άναψαν οι προβολείς όμως είδαμε την άθλια εικόνα του γηπέδου που έχει ταλαιπωρηθεί από τις βροχές.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ