STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανόπουλος: "Όλοι θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα 10 Σεπτέμβρη"

Πανόπουλος: "Όλοι θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα 10 Σεπτέμβρη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για μοντέλο ανάληψης της γενικής διεύθυνσης της Super League από πολυεθνική εταιρεία έκανε λόγο ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που καίνε την λίγκα.

Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, ήταν αυτός που θέλησε να μιλήσει μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της λίγκας στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που καίνε την διοργανώτρια αρχή αλλά και στην πρόταση που έκανε ο ίδιος ώστε μια πολυεθνική εταιρεία να αναλάβει τη γενική διεύθυνση του συνεταιρισμού.

Επίσης υποστήριξε ότι επιθυμία όλων είναι η έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτέμβρη, με το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας και τόνισε ότι δεν αποκλείεται οι ισχυροί άνδρες των ομάδων να ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Χαρακτηριστικά ο Χρήστος Πανόπουλος είπε:

"Έγινε το διοικητικό συμβούλιο της λίγκας για να βγάλει τον πρόεδρο. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας το γνωρίζετε. Δεν χρειάζεται να κάνω κάποιο σχόλιο. Υποχρέωση του κ. Στράτου είναι να αποδείξει σε αυτούς που δεν τον επέλεξαν ότι έχουν κάνει λάθος, έστω κι αν κάθε μέρα χρειαστεί να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας. Αυτή είναι η υποχρέωση του. Αν γίνει το οτιδήποτε διαφορετικό θεωρώ ότι δεν θα έχει πετύχει. Θα έχει πετύχει μόνο εάν οι άνθρωποι, οι ομάδες που δεν τον ψήφισαν αλλάξουν γνώμη. Αυτή είναι η θέση μου και αυτό που πιστεύω. Υπάρχουν πολλά θέματα που καίνε τον συνεταιρισμό και πρέπει να τρέξουν. Όλοι θέλουν να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 10 του μήνα και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Τώρα μιλάω ως εκπρόσωπος της Ξάνθης και όχι όλων των άλλων ομάδων. Προσωπικές θέσεις δικές μου που δεν έχουν να κάνουν με κανένα συνεταιρισμό η ομάδα. Τα θέματα είναι η διαιτησία, η NOVA και πολλά θέματα τα οποία καίνε και θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις.

Η Super League θα στείλει μια επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ και σαν Ξάνθη μόνο σαν Ξάνθη έκανα μια δήλωση και τοποθέτηση προκειμένου η Super League σήμερα και διαχρονικά για όσα χρόνια υπάρξει να μην υπάρχει αν θέλετε, αυτό που υπήρχε παλιά και υπάρχει και σήμερα. Και παράλληλα η γενική διεύθυνση της Super League να μην ανατρέξουμε στα 3-4 ονόματα που υπάρχουν εν δυνάμει αλλά να τη δώσουμε σε μια πολυεθνική εταιρία όποια κι αν είναι αυτή προκειμένου να τρέξει το μαγαζί. Ο πρόεδρος απλά να παρακολουθεί και να ενημερώνεται. Αυτό θα δώσει και μια καλή προδιάθεση προς τον κόσμο ότι κάνουμε κάτι διαφορετικό. Γιατί φοβάμαι σαν Ξάνθη πάντα μιλώντας το όποιο καλό στέλεχος επιλέξουμε να έχει υπάρχουν σκέψεις είναι «δικός μου κλπ». Μια πολυεθνική δεν εκτίθεται για κανέναν μεγάλο και κανένα μικρό".

Για την ΕΠΟ και την κόντρα με την διαιτησία:
"Δεν γνωρίζω τι είπε ο κ. Γκιρτζίκης, συ είπας. Η ιστορία θα δείξει ποιος κάνει λάθος σε αυτή την ιστορία. Δεν θα χρησιμοποιήσω βαριές εκφράσεις. Θεωρώ ότι η ΕΠΟ με την FIFA και η ΕΠΟ σε ανακοίνωσή της ανήγγειλε το ισπανικό μοντέλο και αυτό θα πρέπει να γίνει. Δεν θυμάμαι πότε αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ. Αυτό περιμένουμε να γίνει πράξη".

Για τις επαφές με την πολιτεία;
"Αν θυμάμαι καλά έχει παρθεί μια απόφαση από το Δ.Σ. και οι 16 ομάδες να ζητήσουν να έχουν μια επαφή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον κ. Κοντονή, και υπάρχει μια σκέψη μήπως φτάσουμε και στον πρωθυπουργό"

Για τη NOVA:
"Θα υπάρχουν επαφές του προεδρείου. Πιστεύω θα βρεθούνε λύσεις και θα σταματήσουμε να επικοινωνούμε με εξώδικα. Τα εξώδικα τα χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να σπάσει κάτι. Μια ανάγνωση είναι αυτή, η δεύτερη είναι για να επανέλθει στην τάξη κάτι. Δεν ξέρω ποια πρέπει να διαβάσω αλλά η ανάγνωση να επανέλθω στην τάξη είναι άδικη εκ μέρους της NOVA γιατί δεν είναι ευθύνη της Super League η μη έναρξη του πρωταθλήματος στον κατάλληλο χρόνο, οι ευθύνες είναι αλλού".

Δεν έκανε δηλώσεις ο Στράτος, οι αποφάσεις του Δ.Σ.

Αντίθετα κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της Λίγκας ο πρόεδρος της Super League δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση και αρκέστηκε να ευχαριστήσει όσους τον επέλεξαν λέγοντας: «Να ευχαριστήσω το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας για την τιμή και την εμπιστοσύνη. Αυτή την στιγμή δεν θέλω να κάνω καμία άλλη δήλωση».

Σε ότι έχει να κάνει με τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο Δ.Σ. η Super League αναφέρει:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

"1/ Κατά τις αρχαιρεσίες, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη ο κ. Γιώργος Κ. Στράτος.

2/ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League διατύπωσε την επιθυμία προς όλους τους φορείς να πράξουν τα δέοντα, ώστε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ