STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανόπουλος: "Να... ευλογήσουν η FIFA και η ΕΠΟ"

Πανόπουλος: "Να... ευλογήσουν η FIFA και η ΕΠΟ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αισιόδοξος για την υιοθέτηση των προτάσεων των 11 δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος και τόνισε ότι θα προχωρήσει η γραπτή κατάθεση τους στην ΕΠΟ.

Μετά τη συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ο Χρήστος Πανόπουλος μίλησε για την ανταπόκριση που συνάντησε και ανέλυσε το χρονοδιάγραμμα των επόμενων ενεργειών του. Ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την υιοθέτηση των προτάσεων του 11 ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Πανόπουλου:

Για τη συνάντηση ανάμεσα σε ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και την πλευρά της FIFA: «Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΠΟ για τον χρόνο που αφιέρωσε για να μας ακούσει. Ένα μεγάλο μέρος της συνάντησης παρακολούθησε και ο κύριος Κουτσοκούμνης. Το θέμα όπως καταλαβαίνετε ήταν η επαγγελματική διαιτησία.

Το επίπεδο της συζήτησης ήταν πάρα πολύ καλό και όλοι μας καταλάβαμε ότι από την ΕΠΟ και τον κύριο Κουτσοκούμνη υπήρξε θετική ανταπόκριση, εκτιμώντας ότι είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να αλλάξουν κάποια πράγματά, ώστε να έχουμε όλοι μας την έξωθεν καλή μαρτυρία.Ώστε η πρόταση αυτή να είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Σε μια ερώτηση κλειδί που έκανα στον κύριο Κουτσοκούμνη του είπα ότι αν ερχότανε ότι αν ο κύριος Γκιρτζίκης με την πρόταση μας και με τα μεγαλύτερα μέρη της απόφασής μας ήταν εν ισχύει, αυτή είναι για το καλό του ποδοσφαίρου μας και του γενικότερου περιβάλλοντος, θα το έκανες;

Η απάντησή του ήταν καταφατική.Συνεχίσαμε τη συζήτηση με τον κύριο Γκιρτζίκη. Έχουμε νομίζω συμφωνήσει σε πολλά και με τα ελληνικά που καταλαβαίνουμε όλοι μας είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο ώστε να υπάρξει κάτι καλύτερο την επόμενη ημέρα».

Για το αν ξεχωρίζει κάποια σημεία από τις προτάσεις που έχουν γίνει:« Όλες οι προτάσεις είναι σημαντικές. Είναι και αυτή που έχει δημοσιοποιηθεί στα Μέσα. Υπάρχουν κάποιες πιθανόν μικροαλλαγες σε ό,τι αφορά το πώς παρουσιάζονται κάποια πράγματα, αλλά η γενική κατεύθυνση είναι ίδια και αυτό το συμμεριζόμαστε όλοι μας».

Για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το θέμα της διαιτησίας:« Το χρονοδιάγραμμα είναι ότι προσεχώς θα καταθέσουμε επίσημα στην ΕΠΟ αυτά που σας είπα και ο κύριος Γκιρτζίκης με την καλή διάθεση που έδειξε και αυτή είναι η πραγματικότητα, εγώ πιστεύω σε αυτήν την αλλαγή θα τα περάσει από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ και εν συνέχεια θα το ευλογήσει απέναντι στη FIFA και από την πλευρά την θα το ευλογήσει και η FIFA απέναντι στον κύριο Γκιρτζίκη».

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ