STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Πλατανιάς 4-0

Πανιώνιος - Πλατανιάς 4-0
Σάμαρης Ρόκας Αραβίδης INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος ήταν ισοπεδωτικός και νίκησε με 4-0 τον Πλατανιά, έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Γουνδουλάκη, Ρόκα και Γιαννακόπουλο. Δοκάρι για την ομάδα της Κρήτης στο 2-0.

Η Νέα Σμύρνη αποτελεί το μεγάλο όπλο του Πανιώνιου φέτος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει με το εντυπωσιακό 4-0 επί του Πλατανιά. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου απέδωσαν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Ο Πλατανιάς από την άλλη έκανε τη χειρότερη του φετινή εμφάνιση, αν και στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Γιαννακόπουλο, κάτω από τα γκολπόστ του Πανιώνιου.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το ΟΑΚΑ και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 11η αγωνιστική της Superleague.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Σίπκας (Πέλλας)

4ος: Κύζας (Δράμας)

Παρατηρητής: Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

Καιρός: Αρκετά σύννεφα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (Γιαννούλης 78'), Ντούνης (Κολοβός 74'), Αραβίδης (Καμπάνταης 70'), Οκόγιε

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ντόε, Κουρτετσιώτης (Μαραγκουδάκης 33'), Αγκιλέρα, Καλάιτζιτς, Αναστασάκος (Ναζλίδης 55'), Γκονζάλες (Μιρτσέτα 75'), Ουντότζι

---------------------------------

Σκόρερ: Αργυρόπουλος (6' αυτογκόλ), Ρόκας (κεφαλιά 18'), Αραβίδης (41' σουτ), Ντούνης (74' σουτ),

Κάρτες: Αραβίδης (κίτρινη 46'), Κάλαϊτζιτς (κίτρινη 49'), Ρόκας (κίτρινη 64')

Ξεκίνημα με... αυτογκόλ!

Το παιχνίδι μας είχε αρκετό ρυθμό με τον Πανιώνιο να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να βγαίνει συνέχεια στην επίθεση, κυρίως από την αριστερή πλευρά. Μάλιστα από εκεί ήρθε και τον γκολ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, με τη βοήθεια ενός.. "Κρητικού".

Ο Οκόγιε έφυγε από τα αριστερά και άρχισε να συγκλίνει προς τη μεγάλη περιοχή, εκεί έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Αργυρόπουλου και μπήκε αυτογκόλ! Ο Πανιώνιος έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 18ο λεπτό, με τον Σπυρόπουλο να κάνει ένα σουτ, τη μπάλα να κοντράρει και τον Ρόκα με κεφαλιά να κάνει το 2-0. Νωρίτερα πάντως οι Κυανέρυθροι απείλησαν με ένα καλό σουτ του Αραβίδη, που εξουδετέρωσε ο Κηπουρός.

Τρελός ρυθμός

Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε ροντέο. Ο Πλατανιάς έφτασε μία ανάσα από το 2-1, μετά τη σέντρα του 2-0, με τον Κάλαϊτζιτς να σημαδεύει το δοκάρι του Γιαννακόπουλου, σε σουτ που έκανε από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 20' η ομάδα της Κρήτης έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, όταν ο Κανακούδης μόνος πήρε μία κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 27' ο Πλατανιάς έχασε και τρίτη σπουδαία ευκαιρία. Μετά από γύρισμα από τα δεξιά, ο Αναστασάκος έκανε κοντρόλ μέσα στη μεγάλη περιοχή, γύρισε, όμως το σουτ του έδιωξε με τα πόδια ο Γιαννακόπουλος.

Ο Πανιώνιος πάντως "καθάρισε" το παιχνίδι στο 41ο λεπτό, με τον Ντούνη να βρίσκει τον Αραβίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή. Εκείνο "κρέμασε" τον Κηπουρό κι έγραψε το 3-0.

Σβηστά... 4-0

Το δεύτερο μέρος δεν είχε το ρυθμό του πρώτου, όμως ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος κι έφτασε στο 4-0 με τον νεαρό Ντούνη. Οι αμυντικού του Πλατανιά μπερδεύτηκαν, ο Ντούνης έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ νίκησε τον Κηπουρό.

MVP του αγώνα

Σεληνιασμένος ο Φανούρης Γουνδουλάκης, έκανε το ματς της ζωής του! Γενικότερα από τη μέση και μπροστά οι παίκτες του Πανιώνιου ήταν εντυπωσιακοί, με ωραίους συνδυασμούς. Να σταθούμε και στον Στάθη Ρόκα, που έκανε, ίσως, την καλύτερη του εμφάνιση με τον Πανιώνιο.

Αδύναμος κρίκος

Τραγικός ο Πλατανιάς, δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των πρώτων 6-7 αγωνιστικών. Μαραγκουδάκης, Κάλαϊτζιτς, Ντόε, δεν βοήθησαν, ενώ γενικότερα η άμυνα της Κρητικής ομάδας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Στατιστικά Αγώνα

4 Γκολ 0
2 Ασίστ 0
10 Τελικές Προσπάθειες 10
6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
2 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
2 Κεφαλιές 2
2 Αποκρούσεις 6
20 Επεμβάσεις 8
16 Κλεψίματα 15
20 Φάουλ 10
0 Οφσάιντ 4
2 Κόρνερ 6
50 Λάθη 46
4/13 Γεμίσματα 8/28
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ