STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - ΟΦΗ 0-0

Πανιώνιος - ΟΦΗ 0-0
INTIME SPORTS

Σε ένα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια της Superleague Πανιώνιος και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι. Στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης Τσακίρης και Ισά.

Όπως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Κρήτη έτσι και σε αυτό της Νέας Σμύρνης Πανιώνιος και ΟΦΗ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και προσέθεσαν στη συγκομιδή τους έναν βαθμό.

Συνολικά οι "κυανέρυθροι" ήταν καλύτεροι από τους Κρητικούς, σε ένα ματς που είχε ελάχιστες φάσεις, κακό ρυθμό και καμία κλασική ευκαιρία.

H SuperBALL επιστρέφει με την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου της Super League (5/1). Συνεντεύξεις, στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από τις πρώτες αναμετρήσεις για το 2014. Σέντρα στις 21:00.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση, αλλά επί της ουσίας για ένα ακόμη παιχνίδι επιβεβαιώθηκε το πολύ μεγάλο πρόβλημα που έχουν στο σκοράρισμα. Φάσεις δε δέχτηκαν με εξαίρεση μία κεφαλιά του Περογαμβράκη, αλλά επιθετικά δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους ή να δημιουργήσουν ρήγματα. Μπορεί το τρικ με τον Κούρντι να βγήκε, αφού τόσο αυτός όσο και ο Μητρόπουλος βοήθησαν στην κυκλοφορία, όμως, όταν η μπάλα έφτανε έξω από την περιοχή μόνο ο Κολοβός έδειχνε ικανός να κάνει το κάτι παραπάνω.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ πέτυχε τον βασικό του στόχο, αφού παρατάχτηκε για το μηδέν στην άμυνα. Έτσι πήρε βαθμό εκτός έδρας για πρώτη φορά μετά τα τέλη Νοεμβρίου, όταν είχε νικήσει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έμεινε έτσι έναν βαθμό πάνω από τον Πανιώνιο, με τις δύο ομάδες να είναι οριακά στο κάτω μισό της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης παραβρέθηκαν τόσο ο Κωνσταντίνο Τσακίρης όσο και ο Πιέρ Ισά. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που πήγε στο γήπεδο ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, ενώ τους δικούς του λόγους είχε να βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, αφού αγωνίστηκαν εκτός των άλλων Κολοβός και Αυλωνίτης.

Πανιώνιος - ΟΦΗ 0-0
INTIME SPORTS

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Τουμπακάρης (Αθηνών)Σ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Ζαχαράκης (70' Παναγιωτούδης), Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Κολοβός, Ντούνης (87' Μπούζας), Αραβίδης, Καμπάνταης

ΟΦΗ (ΣΑ ΠΙΝΤΟ): Φερνάντες, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μίλιαζες, Μαρκής, Κάλαϊτζιτς (7' Βερόν), Ζε Εντουάρντο, Όγιος (77' Μπανούσης), Περογαμβράκης, Παπάζογλου (84' Λαμπρόπουλος)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: 22' Μητρόπουλος, 51' Αυλωνίτης, 55' Κούρος, 87' Λαμπρόπουλος / 30' Ζόρο, 68' Μακρής, 86' Μπανούσης

Κόκκινες κάρτες: -

Δείτε το live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση

Απελπιστικά κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο, το οποίο επί της ουσίας είχε μόνο δύο στιγμές άξιες αναφορές. Η πρώτη ήταν η μοναδική πολύ καλή φάση του ημιχρόνου, αυτή του 25ου λεπτού με τον Ζαχαράκη να είναι πρωταγωνιστής. Από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον δεξιό μπακ του Πανιωνίου, ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Η άλλη στιγμή ήταν ο τραυματισμός του Κάλαϊτζιτς, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος είχε άλλη μία μικροευκαιρία με τον Φερνάντες να μπλοκάρει εύκολα το απευθείας φάουλ του Κούρου. Σε όλο το υπόλοιπο 45λεπτο ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος αλλά δεν μπορούσε να κάνει φάση. Κολοβός, Αραβίδης και Καμπάνταης δέχτηκαν αρκετά μαρκαρίσματα με τον πρώτο να είναι ο πιο κινητικός παίκτης του γηπέδου και να προσπαθεί συνεχώς να δημιουργήσει ρήγματα. Κάκιστος ο ΟΦΗ επιθετικά, δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια, ενώ ελάχιστες φορές πέρασε τη σέντρα με αξιώσεις.

Πανιώνιος - ΟΦΗ 0-0
INTIME SPORTS

Το ίδιο κακό με το πρώτο ημίχρονο ήταν και το δεύτερο μέχρι τη συμπλήρωση του 70ου λεπτού. Οι "κυανέρυθροι" είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά είχαν απειλήσει μόλις μία φορά με το σουτ του Κούρντι στο 64 να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Ωστόσο, σταδιακά ο ρυθμός ανέβηκε με τις δύο ομάδες να χάνουν από μία καλή ευκαιρία. Στο 72' η κεφαλιά του Αραβίδη πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ ακριβώς ίδια ήταν η κατάληξη και στην κεφαλιά του Περογαμβράκη ένα λεπτό μετά.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι ήταν και πάλι κακό με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορούν να το εξαργυρώσουν. Φάσεις δεν έγιναν, ένας-δύο μικροτραυματισμοί έκοψαν και τον όποιο ρυθμό υπήρχε και έτσι το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Πανιώνιος - ΟΦΗ 0-0
INTIME SPORTS

MVP της αναμέτρησης

Δύσκολο να βρεις διακριθέντα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν θεωρήσουμε ότι ο Κολοβός είναι σταθερά για το επιθετικό κομμάτι του Πανιωνίου, τότε αυτός που ξεχώρισε γιατί βοήθησε όσο μπορούσε στην κυκλοφορία με σωστές μεταβιβάσεις όντως εξίσου καλός αμυντικά ήταν ο Μητρόπουλος.

Η απογοήτευση

Οι δύο κεντρικοί μέσοι του ΟΦΗ, Μακρής και Βερόν, οι οποίοι έχασαν τις περισσότερες μονομαχίες με αποτέλεσμα η ομάδα τους να έχει ρόλο κομπάρσου σχεδόν σε όλο το παιχνίδι.

Στατιστικά

0 Goal 0
0 Ασίστ 0
6 Τελικές Προσπάθειες 3
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
3 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 0
1 Κεφαλιές 2
0 Αποκρούσεις 2
12 Επεμβάσεις 13
16 Κλεψίματα 15
16 Φάουλ 26
2 Οφσάιντ 1
6 Κόρνερ 4
58 Λάθη 56
4/17 Γεμίσματα 6/16

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ