STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Κέρκυρα 0-1

Πανιώνιος - Κέρκυρα 0-1
Καραλής Μπάρκογλου INTIME SPORTS

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, η Κέρκυρα απέδρασε από την Νέα Σμύρνη με το διπλό και πλέον βλέπει με άλλο μάτι την υπόθεση παραμονή.

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη παρέμεινε η Κέρκυρα, που πέρασε με διπλό από την Νέα Σμύρνη και έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση παραμονή με τους οκτώ βαθμούς που έφτασε.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερη διάστημα, είχε την κατοχή της μπάλας, έφτιαχνε ευκαιρίες, όμως στην τελική προσπάθεια πήρε αυτό που λέει και το σκορ. Το απόλυτο μηδέν δηλαδή.

Η εκπομπή SUPER BALL και αυτή την Κυριακή (22:45) μαζί σας, με ρεπορτάζ, ανάλυση και σχόλιο για την 7η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Καλεσμένος ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητές: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μποζατζίδης, Θανασακούδης (Μακεδονίας)

Καιρός: Αίθριος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Ρόβας, Σάμαρης (Διαμαντάκος 73'), Μενδρινός (Γουνδουλάκης 62'), Αραβίδης (Ντούνης 67'), Κολοβός, Καμπάνταης.

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Μοντέιρο, Ηλιάδης, Ζουμπουλάκης, Τσουμάνης (Αγρίτης 60'), Βασιλόγιαννης (Λεόν 60'), Μπάρκογλου (Σταμόγιαννος 82'), Καραλής.

Σκόρερ: Καραλής (σουτ 71')

Κάρτες: Σάμαρης (κίτρινη 23'), Ζουμπουλάκης (κίτρινη 40'), Βενέτης (κίτρινη 42'), Μπουκουβάλας (κίτρινη 63'), Αναστασόπουλος (κίτρινη 86'), Λεόν (κίτρινη 87'), Αυλωνίτης (90' κίτρινη).

Καλύτερος ο Πανιώνιος

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να είναι καλύτερος από την Κέρκυρα και να έχει την κατοχή της μπάλας, όμως τα λάθη στην τελική προσπάθεια ήταν πολλά, κι έτσι δεν είδαμε ούτε μία φάση της προκοπής στα πρώτα 27 λεπτά.

Η πρώτη υποψία φάσης πάντως έγινε στο 28', όταν ο Κούρος δοκίμασε το πόδι του από μεγάλη απόσταση, με τον Αναστασόπουλο να μπλοκάρει άνετα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα με τον Μπάρκογλου, όμως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν τελείωσε σωστά την ενέργεια του.

Ανέβασε την πίεση

Μετά το 35' το παιχνίδι άρχισε να παίρνει ρυθμό με τον Πανιώνιο να φτάνει κοντά στο γκολ στο 37ο λεπτό. Ο Κούρος πάτησε ωραία στον Σάμαρη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αυτός έκανε το σουτ και ο Αναστασόπουλος με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ.

Κόντρα στη ροή!

Η Κέρκυρα έκανε την έκπληξη κι άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου! Ο Λεόν έβγαλε υπέροχη μπαλιά στον νεαρό επιθετικό από τα δεξιά, κι αυτός με όμορφα πλασέ νίκησε τον Περιστερίδη. Ο Πανιώνιος πίεσε για την ισοφάριση, όμως οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν μία τελική προσπάθεια.

Κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος ήταν φλύαρος, η Κέρκυρα "χτύπησε" στην αντεπίθεση και πλέον ξέφυγε για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις.

MVP του αγώνα

Ο Ντιέγο Λεόν μπήκε στο παιχνίδι και αμέσως έκανε αισθητή την παρουσία του. Αποκορύφωμα η καταπληκτική μπαλιά στον Καραλή, με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει.

Αδύναμος κρίκος

Δεν μας άρεσε ο Πανιώνιος. Φλύαρος, πολλές πάσες έξω από τη μεγάλη περιοχή, λίγο πάθος και κακές επιλογές στην τελική ενέργεια. Είναι βέβαιο πως ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα τα "ψάλλει" στους παίκτες του μετά το τέλος του ματς.

Στατιστικά Αγώνα

0 Γκολ 1
0 Ασίστ 1
14 Τελικές Προσπάθειες 4
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
9 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
3 Κεφαλιές 0
2 Αποκρούσεις 7
6 Επεμβάσεις 31
22 Κλεψίματα 21
14 Φάουλ 27
1 Οφσάιντ 2
12 Κόρνερ 2
61 Λάθη 54
9/35 Γεμίσματα 3/10
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ