STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-1

Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-1
INTIME SPORTS

Με τρία αυτογκόλ στο ματς, ο Πανιώνιος νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και κάνοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς

Στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό είναι ο Πανιώνιος μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου συνεχίζοντας την πολύ καλή της πορεία φέτος νίκησε και τον ΟΦΗ με 2-1 στη Νέα Σμύρνη και έφτασε στους εννέα βαθμούς. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι πως και τα τρία τέρματα ήταν αυτογκόλ!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Είχε την κατοχή της μπάλας και με σωστό ποδόσφαιρο δημιούργησε ευκαιρίες στα καρέ του ΟΦΗ και παρότι το γκολ, προήλθε από λάθος των φιλοξενούμενων θα μπορούσε να σημείωσε και δεύτερο.

Ο ΟΦΗ από την άλλη στο πρώτο μέρος δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, ενώ ρόλο έπαιξε και οι πολλές απουσίες που είχε ο Νίκος Αναστόπουλος με αποτέλεσμα η ομάδα να προσέχει κυρίως τα νότα της.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά για να φτάσει στην ισοφάριση, πάλι από λάθος της άμυνάς του δέχθηκε τέρμα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Όπως ήταν φυσικό αυτό απελευθέρωσε ακόμη περισσότερο τους παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα κρατούσαν το υπέρ τους αποτέλεσμα, μέχρι το 84' όπου ο ΟΦΗ με αυτογκόλ μπήκε και πάλι στο ματς. Χρόνος ωστόσο δεν υπήρχε για τους Κρητικούς με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει μια ακόμη νίκη.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής/Βοηθοί: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)/ Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Κοντιζάς (Πειραιά)

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Ρόβας (93' Αυλωνίτης), Μενδρινός (83' Ανδράλας), Ντούνης, Γουνδουλάκης, Κολοβός (75' Οκόγιε), Διαμαντάκος.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Μονιάκης, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Βάντο, Ζορμπάς (59' Μπανούσης), Βερόν, Ιωαννίδης (77' Βιτώρος), Κουτσιανικούλης (77' Καπουράνης), Σίσιτς, Παπάζογλου.

Κίτρινες κάρτες: Ντούνης (45', Πανιώνιος), Σπυρόπουλος (68', Πανιώνιος), Μενδρινός (69', Πανιώνιος), Κολοβός (73', Πανιώνιος)-Κουτσιανικούλης (31', ΟΦΗ), Σίσιτς (57', ΟΦΗ), Παπάζογλου (69', ΟΦΗ)

Σκόρερ: Σίσιτς (30', αυτογκόλ), Βάντο (54', αυτογκόλ)-Κουλουχέρης (84', αυτογκόλ)

Κυρίαρχος ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του πρώτου ημιχρόνου πετυχαίνοντας και το πιο παράξενο γκολ φέτος. Η πρώτη καλή φάση στο ματς ήταν στο 3ο λεπτό, όταν από το σουτ του Παπάζογλου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Περιστερίδη.

Η απάντηση του Πανιωνίου ήρθε στο 4ο λεπτό, με τον Κολοβό να κάνει το δυνατό σουτ με τον Γουναρίδη να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 8' ο Σπυρόπουλος έκανε το γύρισμα στην μικρή περιοχή με τον Μενδρινό να μην μπορεί να προλάβει την μπάλα.

Ο Πανιώνιος σιγά σιγά άρχισε να ανεβάζει και άλλο την απόδοσή του και στο 14' από το γύρισμα του Ντούνη, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Κολοβού και κατέληξε άουτ.

Με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου στο ματς η υπεροχή του Πανιωνίου καρποφόρησε έστω και με παράξενο τρόπο. Στο 30' λοιπόν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μενδρινού, ο Σίσιτς έβαλε το πόδι του, η μπάλα πήρε πολύ ύψος και στο κατέβασμα, ο Γουναρίδης τη έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ του Πανιωνίου με το αυτογκόλ να χρεώνεται στον Σίσιτς.

Μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που είχε δύο καλές ευκαιρίες, με τον ΟΦΗ να μην έχει δείξει κάτι το αξιόλογο. Στο 37 , ο Μενδρινός έκανε ένα σουτ το οποίο δεν ανησύχησε τον Γουναρίδη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντούνης από καλή θέση έστειλε την μπάλα να φύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γουναρίδη.

Διαγωνισμός στα αυτογκόλ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά τελικά από ένα ακόμη λάθος βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.

Στο 54' ο Κούρος από αριστερά έκανε την ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή δοκίμασε μια σέντρα με τον Βάντο να παρεμβαίνει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0 των "κυανέρυθρων".

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πάρα πολύ με τον Πανιώνιο να έχει επαναπαυθεί στο υπέρ του 2-0 και τον ΟΦΗ να προσπαθεί να αντιδράσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι το 84' τουλάχιστον.

Στο συγκεκριμένο λεπτό, ο μετά από γύρισμα από αριστερά ο Κουλουχέρης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του μειώνοντας σε 2-1 για τον ΟΦΗ!

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που άρχισε να ασκεί πίεση για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά τόσο στο σουτ του Μπανούση στο 89', όσο και στου Σίσιτς στο 93' ο Περιστερίδης είπε "όχι" κρατώντας το 2-1 για την ομάδα του Πανιωνίου.

MVP του αγώνα

Ο Κώστας Μενδρινός ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν από την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΟΦΗ. Ο έμπειρος μέσος είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ, ενώ από τα πόδια του ξεκινούσαν αρκετές προσπάθειες των "κυανέρυθρων" κυρίως στο πρώτο μέρος.

Αδύναμος κρίκος

Ο αδύναμος κρίκος της αναμέτρησης ήταν οι άμυνες των δύο ομάδων. Οι παίκτες του Πανιωνίου και του ΟΦΗ που δεν είχαν δεχθεί γκολ στα δύο πρώτα ματς, έκαναν διαγωνισμό στα αυτογκόλ με τον ΟΦΗ να σημειώνει δύο και τον Πανιώνιο ένα.

Στατιστικά Αγώνα

2 Γκολ 1
0 Ασίστ 0
18 Τελικές Προσπάθειες 7
1 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
15 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
2 Κεφαλιές 1
4 Αποκρούσεις 7
19 Επεμβάσεις 17
28 Κλεψίματα 21
24 Φάουλ 18
2 Οφσάιντ 0
6 Κόρνερ 5
40 Λάθη 48
6/23 Γεμίσματα 8/25
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ