STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 1-0

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 1-0
Πανιώνιος INTIME SPORTS

Φιλικό με τον Λεβαδειακό έδωσε στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα του Σαββάτου (8/8) ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 1-0. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 56' με κεφαλιά ο Χατζηϊσαΐας.

Πιο έτοιμος σε σχέση με τον Λεβαδειακό έδειξε πως είναι ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιβλήθηκε με 1-0 των Βοιωτών σε φιλικό που έγινε το Σάββατο (8/8) στη Νέα Σμύρνη. Στο πρώτο μέρος οι "κυανέρυθροι" προσπάθησαν να σημειώσουν ένα τέρμα, αλλά οι προσπάθειες των Μπουμάλ, Μπακασέτα και Μητρόπουλου δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος βρήκε δίχτυα. Στο 56' ο Μπουμάλ εκτέλεσε κόρνερ, ο Χατζηϊσαϊας έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ουόν στο 67' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 1-0
INTIME SPORTS
Πανιώνιος - Λεβαδειακός 1-0
INTIME SPORTS
Πανιώνιος - Λεβαδειακός 1-0
INTIME SPORTS

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Βλάχος, Ποζατσίδης, Χατζηϊσαΐας, Οικονόμου, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουμάλ, Βιγιάλμπα, Ντουρμισάι. Αγωνίστηκαν και οι: Αργυρόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Σιώπης, Γκέζος, Μασούρας, Καθάριος, Παναγιωτόπουλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώτας, Παππάς, Τριποτσέρης, Κώτσιος, Μιλιάζες, Ρομέου, Στάθης, Μιλοσάβλιεβιτς, Μάντζιος, Καψάσκης, Μίγκας. Αγωνίστηκαν και οι: Κατίδης, Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Χατζηλάμπρος, Ουόν, Μάγκας, Μπρούνο, Σταματάκης, Αποστόλου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ