STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Κέρκυρα 0-0

Πανιώνιος - Κέρκυρα 0-0
Κολοβός Ντιμιτρόφσκι INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος έχανε τα άχαστα, ο Κουτζαβασίλης έπιανε τα άπιαστα με αποτέλεσμα το παιχνίδι του Ιστορικού με την Κέρκυρα να μείνει στο 0-0.

Ωραίο παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε δυο ισάξιες ομάδες. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να κερδίσει την Κέρκυρα και έχασε σημαντικό προβάδισμα στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια ευκαιρίες υπήρξαν και μάλιστα αρκετές για τους γηπεδούχους, όμως έλειψε το καθαρό μυαλό και η ποιότητα.

Από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα έπαιξε έξυπνα, διαχειρίστηκε καλά το διάστημα που αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο και τσίμπησε στο τέλος το βαθμό της ισοπαλίας.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης

Βοηθοί: Χρήστος Μαγιάννης, Παναγιώτης Σταθόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος (Πάνος 76'), Μητρόπουλος, Κόρμπος, Ιμπαγάσα (Φούντας 69'), Κολοβός (Μπακασέτας 64'), Μπουμάλ, Γιάννου.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Σιόντης, Ντιόγκο, Γκομές, Ανδρεόπουλος, Γκαζαριάν, Χαβίτο (Κρητικός 74'), Λεάλ (Ζορμπάς 46') - (Κόντος 82'), Καϊκούτ.

Γκολ: -

Κάρτες: Μπουμάλ (12' κίτρινη), Γκομές (κίτρινη 55') - (2η κίτρινη-κόκκινη 71'), Κουτζαβασίλης (κίτρινη 94'),

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης Πανιώνιος - Κέρκυρα 0-0

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ. Ο Κουτζαβασίλης, ωστόσο, πραγματοποίησε σπουδαίες αποκρούσεις και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα έμοιαζε μπερδεμένη με τους Χαβίτο, Γκαζαριάν, Λεάλ και Καϊτούκ να μην μπορούν να βρεθούν. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος στο 2' και στο 10' δεν μπόρεσε να σκοράρει με αντίστοιχα σουτ.

Η μεγαλύτερη στιγμή για τον Πανιώνιο ήρθε στο 40ο λεπτό. Ο Κολοβός βρέθηκε μόνος φάτσα με τον τερματοφύλακα, όμως το σουτ του απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ιμπαγάσα έκανε μία σέντρα, ο Γιάννου πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Τρελός ο ρυθμός

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να πιέζει, όμως η Κέρκυρα έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ο Καϊκούτ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το γύρισμα, όμως ο Γκαζαριάν πλάσαρε πάνω στον Παπαδόπουλο. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν μετά από μπέρδεμα στην περιοχή η μπάλα ήρθε στον Μητρόπουλο, ο οποίος εξ επαφής σούταρε πάνω στον Κουτζαβασίλη.

Στο 65ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από το 0-1. Ο Γκαζαριάν δυο φορές, ωστόσο, δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.

Άλλαξαν τα δεδομένα

Ένα ανόητο τάκλιν του Γκομές στον Φούντα έφερε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή για τον Γάλλο της Κέρκυρας. Βέβαια και ο Πανιώνιος υποχρεώθηκε σε δυο αναγκαστικές αλλαγές εκείνο το διάστημα. Πάντως ο Ιστορικός έχασε άλλες τρεις σημαντικές ευκαιρίες στο διάστημα 75'-77' με τη μπάλα να μην κάνει το χατήρι.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Πανιώνιο να μην καταφέρνει να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Η φάση του αγώνα

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δυο φορές οι παίκτες του Πανιώνιου δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από κοντά. Αν έμπαινε εκεί το γκολ, δύσκολα θα χάνονταν βαθμοί.

Ο διαιτητής

Δεν είχε δύσκολο έργο. Απαρατήρητος.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Κουτζαβασίλης πραγματοποίησε σπουδαίες αποκρούσεις και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Μας άρεσε

Αν και στο 80ο λεπτό, ο Τασουλής πέταξε τα μπάλα εκτός αγωνιστικό χώρου (βρισκόταν στην επίθεση) γιατί δυο αντίπαλοι ήταν πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Σπουδαία ενέργεια, γιατί ο ένας (Ντιμιτρόφσκι) δέχθηκε τη μπάλα στο πρόσωπο και βγήκε για αρκετή ώρα εκτός.

Δεν μας άρεσε

Είναι θλιβερό το γεγονός πως ο κόσμος στο γήπεδο γιούχαρε τον Τασουλή για την ενέργεια του. Ακόμα πιο τραγικό πως ο αρχηγός του Πανιώνιου, Παύλος Μητρόπουλος, πήγε κοντά στον συμπαίκτη του και φώναξε. Επίσης στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες του Ιστορικού δεν είχαν καθαρό μυαλό και ίσως την ποιότητα που χρειάζεται για να βγάλουν τη μπάλα μπροστά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ