STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός-Καλλονή 3-0

Παναθηναϊκός-Καλλονή 3-0
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα ευχάριστο βράδυ επικρατώντας εύκολα με 3-0 της Καλλονής. Οι πράσινοι βρέθηκαν στην δεύτερη θέση και ο Αναστασίου βρήκε στην ευκαιρία να ξεκουράσει έξι βασικούς του ποδοσφαιριστές ενόψει του ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

Μια νίκη που συνοδεύτηκε από πολλά κέρδη πλην τους τρεις βαθμούς πήρε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε της Καλλονής με 3-0 σε ένα ευχάριστο βράδυ στην Λεωφόρο. Οι πράσινοι εκτός από το τρίποντο έκαναν την 5η τους συνεχόμενη νίκη. Βρήκαν γκολ από παίκτες πλην του Μπεργκ. Έφτασαν τον Ατρόμητο στην 2η θέση ενώ το κυριότερο ήταν πως ο Αναστασίου βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει έξι βασικούς ποδοσφαιριστές και στην διάρκεια του ματς έδωσε ανάσες και στους Πράνιτς, Σίλντενφελντ.

Συγκεκριμένα ο 41χρονος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Μπεργκ και τους Νάνο, Τριανταφυλλόπουλο για να τους ξεκουράσει ενώ είχε στον πάγκο τους Ζέκα και Αμπεντ που δεν αγωνίστηκαν ούτε λεπτό και πήραν έτσι ανάσες για το ματς του Σαββάτου αλλά και τον Λαγό.

Όλοι τους θα τεθούν στην διάθεση του Αναστασίου για το ματς με τον Ατρόμητο όπου με νίκη ο Παναθηναϊκός ίσως καταφέρει να εξασφαλίσει και την δεύτερη θέση από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα η Καλλονή δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υπόθεση παραμονή της.

Στα αξιοσημείωτα επίσης για τον Παναθηναϊκό ότι τελείωσε το ματς χωρίς να δεχτεί καμία κίτρινη κάρτα κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά την φετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την αναμέτρηση με πολλές αλλαγές καθώς ο Αναστασίου θέλησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του και έτσι είχαμε μια ενδεκάδα που δεν είχε παίξει ποτέ ξανά μαζί. Στη σύνθεση του Τριφυλλιού βρέθηκαν οι Σπυρόπουλος και Χουχούμης στα δυο άκρα της άμυνας ενώ μαζί στην ενδεκάδα έπαιξαν οι Ντίνας, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης και Καρέλης οι οποίοι άλλαζαν θέσεις και εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητα τους και την πίεση που έβγαζαν στον αντίπαλο.

Από την πλευρά της και η Καλλονή είχε πολλές απουσίες με κυριότερες αυτές των Λεοζίνιο και Περόνε και ήρθε στο Απόστολος Νικολαίδης για να παίξει φουλ άμυνα και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις κάτι που δεν την βγήκε σε καμία περίπτωση στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Παρακολουθήστε την Τετάρτη (26/3) την εκπομπή Super BALL με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και στιγμιότυπα από όλα τα ματς της εμβόλιμης 31ης αγωνιστικής της Super League. Σέντρα στις 21:30.

H ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαϊδης"

Καιρός:

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)

Βοηθοί: Φλώριος Ελευθερίου (Αθηνών), Νεκτάριος Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής)

Τέταρτος: Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (78' Ρισβάνης), Χουχούμης, Μέντες, Ντίνας (66' Γιαννιτσάνης), Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Πράνιτς (78' Δώνης).

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Χόγκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Γαλάς (46' Γκαρσία), Φουρλάνος, Καλτσάς, Φαρία, Νιαμπούγιου (68' Σιλιγαρδάκης), Ζακουάνι, Βαλιός, Μανούσος

Γκολ: 14' Ντίνας, 44' Καρέλης, 72' Βαλιός (Αυτογκόλ), 85' Χογκ, 89' Σιλιγαρδάκης

Κίτρινες κάρτες: 50' Βαλιός, 63' Χωριανόπουλος, 82' Φαρία,

Κόκκινες κάρτες:

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης:

Ανασκόπηση αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή για το τριφύλλι ήρθε στο 2' με αριστερό, δυνατό σουτ του Μέντες από το ημικύκλιο, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 5' σε μια αντεπίθεση με κακή τελική επιλογή από τον Μανούσο, τον οποίο σταματά με τάκλιν ο Μέντες.

Η πρώτη μεγάλη φάση για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 11’ όταν μετά από ωραία πάσα του Χουχούμη στον Καρέλη αυτός έκανε το δυνατό γυριστό αριστερό σουτ αλλά ο Χογκ απέκρουσε.

Καρέλης έκλεψε, Ντίνας σκόραρε

Στο 14' ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ όταν Καρέλης πίεσε εκτός περιοχής έκλεψε την μπάλα από τον Χωριανόπουλο και έδωσε την ασίστ στον Ντίνα που πλάσαρε εύστοχα. Στο 20' νέο δυνατό αριστερό σουτ του Καρέλη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Παναθηναϊκός-Καλλονή 3-0
INTIME SPORTS

Η καλύτερη στιγμή της Καλλονής ήρθε στο 24' όταν δυνατό και φαλτσαριστό δεξί βολέ του Νιαμπούγιου απέκρουσε δύσκολα ο Καπίνο.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε εκ νέου στο 25’ με διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Ατζαγκούν πλάσαρε και ο Χογκ απέκρουσε και στην συνέχεια ο Ντίνας αντί να σουτάρει ! Ο Χογκ αποκρούει το πλασέ του Ατζαγκούν και ο Ντίνας αντί να σουτάρει, επιχειρεί πάσα χάνοντας την ευκαιρία.

Νέα καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό στο 31' όταν σε πλασέ του Κλωναρίδη, ο Χογκ έσωσε πέφτοντας στη γωνία του το αυτογκόλ από το σώμα του Ποντάνι.

Ντίνας έκλεψε, Καρέλης σκόραρε

Στο 44' οι δυο πρωταγωνιστές του πρώτου γκολ άλλαξαν ρόλους. Ο Ντίνας ήταν αυτός που πίεσε και έκλεψε την μπάλα για να δώσει στον Καρέλη ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πήγε να περάσει τον αντίπαλο του η μπάλα κόντραρε και έτσι με νέο βολέ έστειλε την μπάλα στο γάμα για το 2-0.

Παναθηναϊκός-Καλλονή 3-0
INTIME SPORTS

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έχασε μια καλή στιγμή στο 52' όταν οι πράσινοι κέρδισαν φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή. Ο Ντίνας ανέλαβε την εκτέλεση του και έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χογκ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Καρέλης και πάλι βρέθηκε μέσα στην περιοχή και όπως και στην φάση του δεύτερου γκολ κέρδισε μια κόντρα και σούταρε με την μία με την μπάλα όμως να φεύγει έξω.

Στο 72' ο Σπυρόπουλος έπαιξε ωραία το 1-2 και βγήκε όμορφα από τα δεξιά έκανε την σέντρα η μπάλα βρήκε στον Βαλιό και κατέληξε στα δίχτυα του Χογκ για το 3-0.

Ο Παναθηναϊκός έριξε στην συνέχεια τον ρυθμό του και ο Γιάννης Αναστασίου βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει και τους Πράνιτς, Σίλντενφελντ, ρίχνοντας στην μάχη τους Δώνη, Ρισβάνη ενώ πιο πριν είχε δώσει την ευκαιρία και στον Γιαννιτσάνη να κάνει το ντεμπούτο του.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Μέντες από μακριά έκανε ένα δυνατό συρτό σουτ αναγκάζοντας τον Χογκ να πέσει στην δεξιά του γωνία και να διώξει σε κόρνερ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Νίκος Καρέλης ήταν ο καλύτερος του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Καλλονή. Δημιούργησε το πρώτο γκολ, πέτυχε το δεύτερο ενώ ήταν αρκετά δραστήριος σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Η απογοήτευση

Ο Χωριανόπουλος είναι ο παίκτης που χάνει την μπάλα στα γκολ του Παναθηναϊκού και φέρει ευθύνη για την ήττα της ομάδας του. Όχι αποκλειστικά μόνος του αλλά έκανε καίρια λάθη.

Στατιστικά αγώνα

3 Goal 0
1 Ασίστ 0
19 Τελικές Προσπάθειες 2
9 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 0
10 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
0 Κεφαλιές 0
1 Αποκρούσεις 7
3 Επεμβάσεις 25
14 Κλεψίματα 16
14 Φάουλ 11
1 Οφσάιντ 1
9 Κόρνερ 1
50 Λάθη 56
9/29 Γεμίσματα 1/5
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ