STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1
INTIME SPORTS

Θετικά δείγματα γραφής έδειξε ξανά ο Παναιτωλικός, ο οποίος επιβλήθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 στο Αγρίνιο. Προβλημάτισαν οι Γιαννιώτες με την εικόνα τους.

Καλός για άλλη μία φορά παρουσιάστηκε ο Παναιτωλικός, ο οποίος νίκησε και στο δεύτερο φιλικό τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη φορά η αναμέτρηση έλαβε χώρα στο "Αγρίνιο", όπου τα "καναρίνια" επιβλήθηκαν των Γιαννιωτών με 3-1.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου μπήκε από πολύ νωρίς δυνατά και στο 21' άνοιξε το σκορ με τον Άλβες. Τέσσερα λεπτά μετά είχε δοκάρι με τον Βιγιαφάνες, ενώ στο 36' έκανε το 2-0 με τον Μαρτίνες. Το 3-0 έγινε στο 43' από τον Άλβες με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται εξαιρετικοί μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, έγιναν και κάποιες αλλαγές και στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα δεν γινόταν τίποτα αξιοσημείωτο. Τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε σε 3-1 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τσάβες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Ράφαελ (63' Στεφανάκος), Κουτρουμάνος, Κούσας, Μαλεζάς (66' Εντζενγκέλε), Κέβιν (75' Κωνσταντινόπουλος), Γοδόι, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαρτίνες, Κάπελ (77' Μύγας), Βιγιαφάνιες (63' Μήλιος), Άλβες

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης (46΄ Σωτηρίου), Ντάσιος (54΄Μπέριος), Τζημόπουλος (79' Σκόνδρας), Μιχαήλ, Κοροβέσης (67΄ Χαρίσης), Τσάβες, Λίλα, Τσουκαλάς (65΄Ακόστα), Κρητικός, Στρούνα, Ίλιτς (60 Σαπαλίδης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ