STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-0

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-0
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός έκλεισε τη χρονιά με νίκη στο γήπεδό του απέναντι στον ΟΦΗ χάρη σε πανέμορφο γκολ του Γκάλο (1-0). Δύο δοκάρια ο Καμαρά, με το μυαλό στον ημιτελικό κυπέλλου οι Κρητικοί.

Με νίκη απέναντι στον ΟΦΗ (1-0) έκλεισε μια επιτυχημένη χρονιά ο Παναιτωλικός. Ο Γκάλο με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ στο 63' νίκησε τον Αγριμάκη και έστειλε την ομάδα του στην 8η θέση με 42 βαθμούς, όσους και ο Λεβαδειακός. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές και με το μυαλό στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας παράλληλα εξασφαλισμένη την 6η θέση στο πρωτάθλημα από την περασμένη αγωνιστική.

Δείτε εδώ το LIVE των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Καιρός: Συννεφιά

Διαιτητές: Δημητρόπουλος, Αλεξέας, Κουρομπύλια

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Κουτρομάνος (46' Μήλιος), Κάλι, Καμαρά, Μελισσάς, Πασάς (30' Μπόγιοβιτς), Γοδόι, Σφακιανάκης (64' Τζούνιορ), Μαρτίνες, Γκάλο, Άνεν

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Αγριμάκης, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Ντουντού, Νούνιες (76' Παπάζογλου), Κυζιρίδης (60' Φραγκουλάκης), Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς (76' Περογαμβράκης), Μπαρέιρο, Μίλιαζες, Στάθης

Γκολ: 63' Γκάλο

Δοκάρια: 24', 75' Καμαρά

Κίτρινες κάρτες: 28' Κουτρομάνος, 69' Γοδόι, 92' Γκάλο - 33' Μιλιάζες, 60' Νούνιες, 78' Φραγκουλάκης

Κόκκινη κάρτα: 93' Γοδόι (2η κίτρ.)

Παρακολουθήστε την Κυριακή (13/4) την εκπομπή Super BALL με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και στιγμιότυπα από όλα τα ματς της 34ης αγωνιστικής της Super League. Σέντρα στις 21:15.

Ανασκόπηση αγώνα

Με πολλές αλλαγές στις αρχικές 11άδες παρέταξαν οι δύο προπονητές τις ομάδες τους. Το παιχνίδι ανοιχτό από το ξεκίνημά του, απουσία άγχους και πολλές τελικές μέχρι τα μισά του ημιχρόνου χωρίς όμως την μεγάλη ευκαιρία. Αυτή ήρθε στο 24' με το αριστερό σουτ του Καμαρά που έδιωξε ο Αγριμάκης σε κόρνερ με τη βοήθεια του δοκαριού. Στο 31' και πάλι ο πορτιέρε του ΟΦΗ σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον επιθετικό από την Σενεγάλη, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους. Στο 63' όμως δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ, στο αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ του Γκάλο με το οποίο ο Παναιτωλικός μπήκε δίκαια μπροστά στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η ομάδα του Αγρινίου ήταν αυτή που έφτασε κοντά σε ένα ακόμα γκολ, με τον Καμαρά να βλέπει για δεύτερη φορά τελική του προσπάθεια να χτυπάει στο δοκάρι (75'). Ακολούθησε η καλύτερη στιγμή στον αγώνα για τον ΟΦΗ όταν στο 81' ο Στεφανάκος έδιωξε την κοντινή κεφαλιά του Ντουντού σε κόρνερ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους φιλάθλους στο γήπεδο να αποθεώνουν τον Μάκη Χάβο για την φετινή χρονιά του Παναιτωλικού.

Ο MVP της αναμέτρησης

Σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ, έκρινε και τον αγώνα. Γκάλο λοιπόν και στους 42 βαθμούς ο Παναιτωλικός.

Η απογοήτευση

Δύσκολο να βρεις κάποια απογοήτευση σε βαθμολογικά αδιάφορα αγώνα. Η απόδοση του ΟΦΗ κυμάνθηκε μεν σε χαμηλά επίπεδα, αλλά υπάρχει η τεράστια δικαιολογία του αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Στατιστικά αγώνα

1 Goal 0
0 Ασίστ 0
14 Τελικές Προσπάθειες 7
7 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 0
7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
0 Κεφαλιές 2
5 Αποκρούσεις 7
12 Επεμβάσεις 12
20 Κλεψίματα 17
14 Φάουλ 18
3 Οφσάιντ 0
5 Κόρνερ 3
49 Λάθη 48
5/21 Γεμίσματα 4/18
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ