STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 2-0

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 2-0
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχοντας το μυαλό στον επαναληπτικό με την Σάλκε έχασε εύκολα με 2-0 από τον Παναιτωλικό που είχε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει κι άλλο τέρμα αν ευστοχούσε από τα 11 βήματα ο Καμαρά

Την πρώτη απώλεια στην κούρσα πρωταθλητισμού που φιλοδοξεί να κάνει φέτος είχε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Οι αναγκαστικές απουσίες (Κατσουράνης τιμωρημένος, Λίνο αλλά και Λάζαρ στο παρά πέντε, τραυματίες) και η απόφαση του Στέφενς για rotation πριν το ματς αξίας 15 εκ. ευρώ με τη Σάλκε, επηρέασαν το "Δικέφαλο" περισσότερο απ' όσο αναμενόταν, με αποτέλεσμα στο γήπεδο του Αγρινίου να εμφανιστεί το... φάντασμά του και κυρίως μία τραγική άμυνα που ο Παναιτωλικός παίζοντας με έξυπνη τακτική τη διέλυσε, σημειώνοντας την πρώτη νίκη στην ιστορία του επί του ΠΑΟΚ.

Δείτε την Κυριακή στις 23:30 την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στη 2η αγωνιστική της Superleague.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πώς έχουν τεράστιο πρόβλημα όταν πρέπει να παίξουν με αντίπαλο που αμύνεται στο μισό γήπεδο, ενώ δεν είχαν και την εξυπνάδα που απαιτείται σε τέτοιου είδους ματς.

Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ βγήκε εκτός αγώνα από το πρώτο 45λεπτο όταν και δέχθηκε τα γκολ από τους Μπόγιοβιτγς (27΄) και Μελισσά (45΄) και προσπάθησε να αντιδράσει σπασμωδικά με προσωπικές ενέργειες του Λούκας και του Στοχ.

Το τελικό αποτέλεσμα, μάλιστα, θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, αν ο Καμαρά δεν σημάδευε το δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι στο 86΄.

Θυμηθείτε την ζωντανή περιγραφή του αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 2-0.

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (90+ Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (72' Γοδόι), Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς (78' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Κίτσιου, Βίτορ, Λόπεθ, Τζιόλης (68' Γεωργιάδης), Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Ολίσε (46' Σαλπιγγίδης), Νέτσιντ (46' Αθανασιάδης)

Κίτρινες κάρτες: Τζούνιορ, Μπόγιοβιτς, Νέτσιντ, Βίτορ, Τζιόλης, Αθανασιάδης, Κίτσιου

Κόκκινες κάρτες: -

Σκόρερ: Μπόγιοβιτς 27', Μελισσάς 45+

Το ματς

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και μέτρησε τρεις τελικές προσπάθειες στα πρώτα τέσσερα λεπτά, με κεφαλιά του Καμαρά που κόντραρε και σουτ των Θεοδωρίδη και Τζούνιορ. Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε την πρώτη του φάση στο 8ο λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια του Ολίσε έξω την περιοχή και σουτ του Λιβεριανού που μπλόκαρε ο πορτιέρο των γηπεδούχων.

Στα επόμενα λεπτά ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο του ματς και προσπαθούσε να ανοίξει διαδρόμους προς την εστία του Παναιτωλικού. Στο 18', πάντως, ο Καμαρά σέντραρε από δεξιά και ο Μπόγιοβιτς που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας δεν κατάφερε για λίγο να την σπρώξει στα δίχτυα. Από τον Καμαρά περνούσε οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες του Παναιτωλικού και στο 24' ο Σενεγαλέζος σέντραρε, αλλά η κεφαλιά του Μπόγιοβιτς έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 25' και πάλι ο Μπόγιοβιτς κατάφερε να πάρει κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής του ΠΑοκ, όμως, ο Χακόμπο ήταν σε ετοιμότητα.

Κίνδυνος θάνατος ο Μπόγιοβιτς

Μετά τα προειδοποιητικά χτυπήματα ήρθε το γκολ για τον Παναιτωλικό. Ο Ιωάννου τρύπησε με εξαιρετική μπαλιά το κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ και ο Μπόγιοβιτς που βρέθηκε τετ α τετ με τον Χακόμπο δεν χαράμισε την ευκαιρία γράφοντας το 1-0. Στο 43' ο Στοχ βρήκε τον Ολίσε μέσα στα καρέ των γηπεδούχων, ο Λιβεριανός πέρασε τον Ράφαελ, αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί του Παναιτωλικού.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ υπέστη το απόλυτο σοκ. Ο Θεοδωρίδης γέμισε στην περιοχή του "Δικεφάλου" και ο Μελισσάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του Χακόμπο.

Ο Στέφενς δεν χρονοτρίβησε και με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πέρασε στο ματς τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη. Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που έκανε την πρώτη τελική στο δεύτερο ημίχρονο με σουτ του Μπελόν στο 50' που μπλόκαρε ο Χακόμπο.

Ανέβηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά...

Στο 53' μετά από καλή συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, όμως, ο Ράφαελ μάζεψε έγκαιρα την μπάλα από τα πόδια του. Ενα σουτ του Στοχ στο 56' δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 56' ο Λούκας πάσαρε για τον Κλάους, αλλά το σουτ του επιθετικού του ΠΑΟΚ απέκρουσε με δυσκολία ο Ράφαελ. Ο Γκάλο στο 59' έπιασε ένα σουτ που αρχικά δεν φάνηκε ότι θα ανησυχήσει τον Χακόμπο, όμως, η μπάλα γκέλαρε και λίγο έλειψε να καταλήξει στα δίχτυα

Ανούσια κατοχή, τρικυμία στην άμυνα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είχε ανούσια κατοχή και στο 77' λίγο έλειψε ο Καμαρά να γράψει το 3-0. Ο Σενεγαλέζος βρέθηκε μόνος του πλάγια μέσα στην περιοχή, αλλά νικήθηκε από τον Χακόμπο. Ο Παναιτωλικός στο 87' απώλεσε ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία του, αφού ο Ιωάννου κέρδισε πέναλτι από τον Κίτσιου, αλλά ο Καμαρά που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο επόμενο λεπτό ο Λούκας σούταρε συρτά, όμως, ο Ράφαελ ακούμπησε όσο χρειάζονταν την μπάλα και την έστειλε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης ο Αθανασιάδης με κεφαλιά σημάδεψε αρχικά το δοκάρι και έπειτα η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Παπουτσογιαννόπουλος στο 88' σούταρε σκαστά από το σημείο του πέναλτι, χωρίς να βρει, πάντως, στόχο. Στην τελευταία φάση του ματς ο Λούκας βρήκε με φάουλ τον Σαλπιγγίδη στην μικρή περιοχή, αλλά το κοντρόλ του διεθνούς επιθετικού ήταν κάκιστο με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει εκτός γηπέδου.

MVP

Ο Ιωάννου που ξεκλείδωσε την άμυνα του ΠΑΟΚ με την εξαιρετική ασίστ στον Μπόγιοβιτς στο πρώτο γκολ του Παναιτωλικού και κέρδισε το πέναλτι από τον Κίτσιου

Απογοήτευση

Η άμυνα του ΠΑΟΚ που όποτε πήγαινε η μπάλα στην περιοχή είχε κάκιστες αντιδράσεις. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι επικρατούσε... τρικυμία

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ