STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-0

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-0
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός με "όπλο" το "κάστρο" του επικράτησε του Παναθηναϊκού 1-0 με γκολ του Καμαρά και ξεκίνησε υπέροχα το 2014 σε αντίθεση με τους πράσινους που πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και γνώρισαν δίκαια την ήττα.

Αήττητος για ένατο εντός έδρας παιχνίδι παρέμεινε ο Παναιτωλικός ο οποίος με όπλο το "κάστρο" του Αγρινίου επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 χάρη σε γκολ του Καμαρά και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2014.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε σχέδον ποτέ στο γήπεδο καθώς οι πράσινοι απείλησαν μόλις δυο φορές σε όλη την αναμέτρηση και οι πράσινοι για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στις τρεις σερί νίκες.

Ο Παναιτωλικός με αυτή τη νίκη έφτασε τους 24 βαθμούς ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι εντός έδρας έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα ενώ από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός γνώρισε εκτός έδρας ήττα μετά το ματς στην Τούμπα αλλά παρέμεινε στην 4η θέση.

H SuperBALL επιστρέφει με την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου της Super League (5/1). Συνεντεύξεις, στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από τις πρώτες αναμετρήσεις για το 2014. Σέντρα στις 21:00.

Ο Μάκης Χάβος παρέταξε την ομάδα του με ένα 4-2-3-1 και τοποθετώντας τον Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του απέναντι στους Κουτρουμπή και Σίλντενφελντ κάτι το οποίο το κατάφερε στον απόλυτο βαθμό καθώς ο Καμαρά ήταν μια μίνιμη απειλή για τους πράσινους.

Από την άλλη ο Γιάννης Αναστασίου επανέφερε στο αρχικό σχήμα του τριφυλλιού τους Καπίνο και Μπεργκ ενώ άφησε εκτός ενδεκάδας τον Μέντες ο οποίος στα τελευταία ματς ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένος.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Γήπεδο Αγρινίου

Καιρός:

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (86' Μπόγιοβιτς), Μελισσάς, Θεωδορίδης (76' Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπακακάκης (79' Νταλμά), Μπικέ.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο (60' Κλωναρίδης), Λαγός (80' Δώνης), Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης (72' Ντίνας), Αμπέντ,

Γκολ: 30' Καμαρά

Κίτρινες: 82' Γκάλο/20' Σίλντενφελντ, 58' Ζέκα

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το LIVE αναμέτρησης:

Η ανασκόπηση του αγώνα

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-0
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5' απείλησε για πρώτη φορά όταν ο Τζούνιορ μετά από πάσα του Θεοδωρίδη έπιασε το σουτ αλλά ο Καπίνο μπλόκαρε. Τέσσερα λεπτά αργότερα ύστερα από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του τριφυλλιού ο Μπακάκης βγήκε τετ α τετ με τον Καπίνο έκανε το σουτ αλλά ήταν άστοχος.

Το πρώτο σουτ από πλευράς Παναθηναϊκού ήρθε στο 17' όταν ο έγινε κάτοχος της μπάλας και από μακριά σούταρε χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του Παναιτωλικού.

Στο 21' οι γηπεδούχοι έχασαν την καλύτερη τους στιγμή. Σε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Γκάλο ανέλαβε απευθείας την εκτέλεση του αλλά ο Καπίνο έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ των πράσινων έσωσε και πάλι τον κίνδυνο σε σουτ του Θεοδωρίδη.

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-0
INTIME SPORTS

Άνοιξε το σκορ με Καμαρά

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-0
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός αξιοποίησε την υπεροχή του στο 30' όταν ο Μπακάκης έγινε κάτοχος της μπάλας την κοντρόλαρε όμορφα και την γύρισε στον κενό χώρο στα αριστερά με τον Καμαρά να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει τον Καπίνο κάνοντας το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία και η πιο καλή στιγμή του ήταν στο 38' όταν ο Μπεργκ έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, πέρασε τον αντίπαλο του, δεν σούταρε θέλοντας να ανοίξει δεξιά στον Καρέλη αλλά τελευταία στιγμή η άμυνα του Παναιτωλικού έκοψε.

Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες

Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν στο δεύτερο μέρος χωρίς αλλαγές και παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω στο σκορ και έπρεπε να βγει για να ισοφαρίσει οι γηπεδούχοι έπαιξαν και πάλι πολύ έξυπνα και δεν άφησαν περιθώρια στους πράσινους.

Μάλιστα στο 57' θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 2-0 όταν ο Καμαρά από τα αριστερά βγήκε πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Μπακάκη ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ.

Άλλαξε το σύστημα

Στο 60' της αναμέτρησης ο Αναστασίου έβγαλε τον Νάνο και πέρασε στην θέση του τον Κλωναρίδη αλλάζοντας και το σύστημα για τον Παναθηναϊκός καθώς έπαιξε με τρία στόπερ και το έκανε σε 3-4-3.

Στο 62' ο Παναθηναϊκός κέρδισε φάουλ στα αριστερά. Ο Αμπεντ ανέλαβε την εκτέλεση του, ο Μπεργκ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ράφαελ μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο 68' όταν μετά από πίεση του Καρέλη πάνω στον Μπικέ ο αμυντικός του Παναιτωλικού έκανε το λάθος με την μπάλα να φτάνει στον Μπεργκ. Αυτός δεν έκανε με την μία το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά θέλησε να περάσει έναν αμυντικό του Παναιτωλικού με αποτέλεσμα να κοπεί.

Και ο "Σίφο" στην επίθεση

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Αναστασίου ο οποίος είχε περάσει και τους Ντίνα, Δώνη στο γήπεδο χωρίς όμως να αλλάξουν κάτι ουσιαστικά πέρασε και τον "Σίφο" ως δεύτερο φορ προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 87' ο Πράνιτς επιασε το σουτ αλλά παρότι η μπάλα έσκασε στο έδαφος ο Ράφαελ μπόρεσε και την μπλόκαρε.

Η τελευταία καλή στιγμή για τους πράσινους χάθηκε στις καθυστερήσεις όταν σε γέμισμα στην περιοχή του Παναιτωλικού η μπάλα πέρασε στην περιοχή αλλά ο Σίλντενφελντ δεν κατάφερε απλά να βάλει το πόδι του για να νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Ανρί Καμαρά. Όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε αλλά για το γεγονός ότι ήταν μόνιμα μια απειλή για την άμυνα του Παναθηναϊκού και δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις.

Η απογοήτευση

Πολυ κακός στο σύνολο του ο Παναθηναϊκός αλλά το μεγάλο πρόβλημα των πράσινων ήταν στο κέντρο τους Αμπεντ-Πράνιτς να είναι παρών-απών στην αναμέτρηση και να μην βοηθάνε σχεδόν καθόλου το τριφύλλι.

Στατιστικά Αγώνα

1 Goal 0
1 Ασίστ 0
11 Τελικές Προσπάθειες 5
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 0
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
0 Κεφαλιές 1
4 Αποκρούσεις 8
19 Επεμβάσεις 8
23 Κλεψίματα 12
6 Φάουλ 18
5 Οφσάιντ 0
1 Κόρνερ 4
39 Λάθη 50
4/12 Γεμίσματα 6/23
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ