STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός-Κέρκυρα 0-1

Παναιτωλικός-Κέρκυρα 0-1
INTIME SPORTS

Η Κέρκυρα επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο στο δεύτερο φιλικό που έδωσαν οι "Φαίακες". Καλά στοιχεία οι φιλοξενούμενοι και ο υπό δοκιμή Σόλιτς, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν οι γηπεδούχοι.

Με το γκολ του Σάσα Καϊκούτ, στο 39’ η Κέρκυρα επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο, κάνοντας το "δύο στα δύο" στα φιλικά που έχει δώσει και μάλιστα διατηρώντας το μηδέν παθητικό. Οι "Φαίακες" ήταν εξαιρετικοί αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο και τον Σάκη Τσιώλη ο οποίος μπόρεσε να κάνει και τις δοκιμές του χρησιμοποιώντας τους Σόλιτς, Μανωλά με τον πρώτο μάλιστα να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία στα 52 λεπτά που αγωνίστηκε.

Σε αντίθεση η ομάδα του Πόντες έδειξε να υστερεί σε δημιουργία και τελική προσπάθεια απειλώντας για πρώτη φορά την εστία της Κέρκυρας στο 86' με τον Μάκο. Το αρνητικό και για τους δυο προπονητές ήταν οι αναγκαστικές αλλαγές τον Βασιλείου (Παναιτωλικός) και Ντιόγκο (Κέρκυρα).

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 39' του αγώνα όταν μετά από δυνατό σουτ Σιόντη η μπάλα χτύπησε στην συμβολή των δοκών και κατέληξε στον Μαρκόφσκι ο οποίος έδωσε δίπλα του στον Καϊκούτ και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παναιτωλικός-Κέρκυρα 0-1
INTIME SPORTS
Παναιτωλικός-Κέρκυρα 0-1
INTIME SPORTS

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λ. Πόντες): Κυριακίδης, Κέβιν, Κούσας, Ντάνι Μπεχαράνο, Κάπελ, Μαλεζάς, Mάκος, Ρομέρο, Μύγας, Βασιλείου, Παπουτσογιαννόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Λίτα, Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Βιγιαφάνιες και Μάρκους Πάολο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Σ. Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ντιόγκο, Καϊκούτ, Κρητικός, Γκόμες, Σόλιτς, Μαρκόφσκι, Βίλα, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι.

Έπαιξαν και οι: Μακρίδης, Ντουαλά, Κ. Μανωλάς, Καραγιαννίδης, Καρντόζο, Στ. Μανωλάς, Γεωργακόπουλος, Βλάχος, Τριαντάφυλλος, Κοτάτης, Μεντής.

Εν τω μεταξύ η Κέρκυρα ανακοίνωσε ότι θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Βέροια στις 9 Αυγούστου στην πρωτεύουσα τις Ημαθίας ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η ώρα του φιλικού.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ