STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης για Λίσιο

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης για Λίσιο

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βολιβία, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου Αργεντινο-βολιβιανού μεσοεπιθετικού της Ο' Ίγκινς , Νταμιάν Λίσιο.

Ο 26 διεθνής Βολιβιανός μεσοεπιθετικός της Ο' Ίγκινς, Νταμιάν Λίσιο, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο δύο ελληνικών ομάδων, του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Νταμιάν Λίσιο γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου του 1989 στη Φλόριδα της Αργεντινής και ξεκίνησε την καριέρα του τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Κόρδοβα. Το 2010 ήρθε στην Ευρώπη και μάλιστα πολύ κοντά στη χώρα μας. Αγωνίστηκε στην Κύπρο, φορώντας τη φανέλα της Ανόρθωσης. Επιστροφή στη Βολιβία το 2011, για λογαριασμό της Μπολίβαρ. Δόθηκε δανεικός κατά σειρά σε Ουνιόν Σάντα Φε και Αλ-Αραμπί και από πέρυσι ανήκει στην Ο' Ίγκινς.

Διεθνής με την εθνική ομάδα της Αργεντινής Κ20 έχει τέσσερις συμμετοχές αλλά και με την εθνική Βολιβίας έχοντας δύο γκολ σε τρεις συμμετοχές. Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με την Μπολίβαρ. Μέχρι τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης βλέπουν με "καλό μάτι" την απόκτησή του.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ