STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Ατρόμητος: Οι αποστολές των δύο ομάδων

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο (26/8, 19:15) για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League. Οι αποστολές των δύο ομάδων για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο για τη 2η αγωνιστική με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την ήττα στο ΟΑΚΑ και τους φιλοξενούμενους από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Δύο απουσίες για τον Μάκη Χάβο, δύο προσθήκες για τον Νταμίρ Κάναντι.

Για τον Παναιτωλικό, Μάκης Χάβος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιώργου Μύγα, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με την ΑΕΚ και του Μάρκος Πάουλο, ο οποίος απεβλήθη με δύο κίτρινες κάρτες στο ματς του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι επιλογές του τεχνικού της ομάδας του Αγρινίου: Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Παρράς, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Μοράρ, Κυριακίδης.

Ο Αυστριακός τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, συμπεριέλαβε τους νεοαποκτηθέντες, Σπύρο Ρισβάνη και Άζερ Μπουσουλάτζιτς, στην αποστολή για την αναμέτρηση της Αιτωλοακαρνανίας. Εκτός της 19μελούς αποστολής των Περιστεριωτών έμειναν οι Πλατέλλας, Ζησόπουλος.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μίρκοβιτς, Θεοδωράκης, Καρασαλίδης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Κυριακίδης, Κιβρακίδης, Μενσά, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Μπαστακός, Νάτσος, Ρισβάνης, Ντιγκινί, Μπουσουλάτζιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ