STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πάμε για σέντρα στις 31 Μαρτίου!

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συγκλίνουν στο ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει και πάλι στις 31 Μαρτίου, αφού θα έχουν πάει στη FIFA οι έγγραφες δεσμεύσεις από τις ΠΑΕ.

Μιλώντας στη "Δίκη", ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, άφησε ανοιχτό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα πριν το Πάσχα, εφόσον γίνουν αυτά που έχει ζητήσει ο ίδιος και οι διεθνείς συνομοσπονδίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πράγματι το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή θα ξεκινήσει και πάλι το Σάββατο, 31 Μαρτίου, αφού αυτό αποτελεί την επιθυμία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Αυτό είναι το αίτημα των "μικρομεσαίων", αυτό θέλει και η FIFA, ενώ και ο ίδιος δεν θέλει να πάρει... παράταση η διακοπή, εφόσον έχουν γίνει όλα εκείνα που έχει ζητήσει.

Μέχρι την Παρασκευή (23/3), θα έχουν δοθεί εγγράφως οι απαραίτητες δεσμεύσεις από τις ομάδες, αυτές θα δοθούν άμεσα στην Παγκόσμια ομοσπονδία, επομένως θα έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα.

Δεν συμφέρει κανέναν η διακοπή, η NOVA πιέζει από τη μεριά της, οι ομάδες δεν θέλουν να χάσουν λεφτά απ' όλη αυτή την διαδικασία, άρα δεν θα υφίσταται λόγος να συνεχιστεί το "λουκέτο".

Όλες οι ομάδες έχουν ενημερωθεί για τις αλλαγές που ζητά το υφυπουργείο και έχουν συμφωνήσει. Μοναδικός αστερίσκος είναι ο ΠΑΟΚ, αν αρνηθεί να υπογράψει λόγω των όσων έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα βρεθεί μια φόρμουλα για να ξεπεραστεί το εμπόδιο.

Πάμε, λοιπόν, για σέντρα το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (31/3 - 1/4). Με την ευχή να κυλήσουν όλα ομαλά...

*Ο υφυπουργός αθλητισμού έχει συναντήσεις σήμερα (20/3) τόσο με τον ΠΣΑΠ, όσο και με την ΠΟΑΣΥ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ