STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Παλιολαμόγια και καραγκιόζηδες"

"Παλιολαμόγια και καραγκιόζηδες"
Κούγιας, Δέδες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Γαλλικά" στο διοικητικό συμβούλιο της Super League. Αλέξης Κούγιας και Μανώλης Μαθιουλάκης αντάλλαξαν σκληρές εκφράσεις, ενώ "πυρά" δέχτηκαν Πανόπουλος - Στράτος, με αποτέλεσμα τη 15λεπτη διακοπή.

Δεν έλειψε η ένταση στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της Super League την Τετάρτη (31/8), στο οποίο πρόεδρος της διοργανώτριας εκλέχθηκε ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης, Γιώργος Στράτος. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αντάλλαξε σκληρές εκφράσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μανώλη Μαθιουλάκη.

Ο Κούγιας επιτέθηκε στον Κρητικό παράγοντα λέγοντάς του: " Παλιολαμόγια. Είστε ένα χωριό. Έχετε αναγάγει τη λαμογιά σε επιστήμη για να μείνετε στην κατηγορία. Λαμόγια του κερατά". Για να λάβει την απάντηση: " Ολο πετιέσαι, είσαι ένας καραγκιόζης. Ολη η Ελλάδα ξέρει ποιος είσαι. Μιλάς για συναίνεση και ρίχνεις λάσπη στον Γιώργο Στράτο".

Το διοικητικό συμβούλιο διεκόπη για περίπου ένα τέταρτο, αλλά και πάλι οι φωνές διαδέχονταν η μία την άλλη. Όταν ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, "έριξε" την ιδέα να αναλάβει τη γενική διεύθυνση της Super League πολυεθνική εταιρεία, ο Κούγιας του είπε: " Αρχισες πάλι να λες αυτά που σου είπαν. Τα κάνεις όλα για το συμφέρον σου. Ο,τι πρόταση φέρνεις είναι με σκοπιμότητα".

Ο Κούγιας, μάλιστα, φέρεται να αποκάλεσε ανίκανο τον Στράτο, που μόλις είχε αναλάβει εκ νέου την προεδρία, για να λάβει την εξής απάντηση: "Τώρα εγώ είμαι πρόεδρος και διευθύνω την κουβέντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επανεκλογή του Γιώργου Στράτου ως πρόεδρου της Super League
Πανόπουλος: "Όλοι θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα 10 Σεπτέμβρη"

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ