STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Παίζουμε Ελλάδα δυνατά για τρεις ημέρες στη σειρά"

"Παίζουμε Ελλάδα δυνατά για τρεις ημέρες στη σειρά"

Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα ξεκίνησε την σκληρή προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν!

Με σύνθημα «Παίζουμε Ελλάδα δυνατά, τρεις ημέρες στη σειρά», οι «κομάντο» δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports, ρίχτηκαν με κέφι, πάθος και όρεξη στο στίβο μάχης προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην έναρξη της νέας περιόδου, στις 22 Αυγούστου. Κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, το «Παίζουμε Ελλάδα» με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα, θα καλύπτει λεπτό προς λεπτό, τα ελληνικά πρωταθλήματα, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο, κάνοντας πράξη το «Ομάδα είναι μόνο μία».

Τα κανάλια Novasports, πιστά στην υπόσχεση τους να παρέχουν το καλύτερο περιεχόμενο στους συνδρομητές τους, καθιερώνουν το τριήμερο της αγαπημένης ζώνης «Παίζουμε Ελλάδα», προκειμένου να τους προσφέρουν σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας.

Κάθε Σάββατο θα υπάρχει ενιαία ζώνη από τις 16:00-23:00 (στο χειμερινό πρόγραμμα και από 17:00-24:00 μέχρι τέλη Οκτωβρίου) στα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Την αρχή θα κάνουν από τις 16:00-19:30 οι Γιώργος Συρίγος και Χρήστος Καούρης, που θα παρουσιάζουν από τις 17:00 λεπτό προς λεπτό τους αγώνες της Basket League, τον αγώνα της Super League στις 17:15 όπως και το pre game της συνάντησης που θα ξεκινήσει στις 19:30. Από τις 21:30-23:00 συνεχίζει ο Χρήστος Καούρης με τον Άγγελο Στυλιάδη ή τον Ηλία Βλάχο εναλλάξ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, θα αναλύει τα παιχνίδια, ενώ θα ακολουθεί και η ανασκόπηση των αγώνων του Σαββάτου σε Super League, Basket League, Volley League, καθώς και τα τελευταία νέα πριν τους αγώνες της Κυριακής.

Κάθε Κυριακή το «Παίζουμε Ελλάδα» θα κάνει συντροφιά στους συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, από τις 16:00-23:00 (στο χειμερινό πρόγραμμα και από 17:00-24:00 μέχρι τέλη Οκτωβρίου) στα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Από τις 17:15-19:30, θα προβάλλονται, λεπτό προς λεπτό οι δύο αγώνες της Super League, που θα διεξάγονται εκείνη την ώρα. Ακολουθεί live το ρεπορτάζ του αγώνα των 15:00, όπως και το pre game τόσο των απογευματινών ματς (17:15), όσο και της συνάντησης που θα ξεκινήσει στις 19:30. Εκτός από την ενημέρωση των αγώνων της Super League, θα υπάρχει κάλυψη σε οτιδήποτε εξελίσσεται εκείνη την ώρα σε μπάσκετ, βόλεϊ, αλλά και στον παγκόσμιο αθλητισμό. Μετά τη λήξη του αγώνα, στην παρέα προστίθεται και ο Αντώνης Καρπετόπουλος για την ανάλυση των αγώνων, όπως και ο καλεσμένος της εκάστοτε εκπομπής.

Τέλος, κάθε Δευτέρα το «Παίζουμε Ελλάδα» θα βγαίνει από τις 21:30-23:30 με τον Γιάννη Καραλή, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Super League. Ο Γιάννης Καραλής με καλεσμένους στο στούντιο συζητούν όσα έγιναν στην αγωνιστική, ενώ συνομιλεί και με πρωταγωνιστές του αγώνα που μόλις ολοκληρώθηκε. Παράλληλα, θα υπάρχει και καλεσμένος και από το χώρο του μπάσκετ με την έναρξη της Βasket League, ενώ όλη η δημοσιογραφική ομάδα θα μεταφέρει την αθλητική επικαιρότητα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ