STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παίρνουν τα χρωστούμενα μηνών οι διαιτητές

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Επόπτης, διαιτητής EUROKINISSI SPORTS

Οι διαιτητές παίρνουν σημαντικό μέρος από τα χρωστούμενά τους, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να εξοφληθούν πλήρως. Η δυσαρέσκεια και ο προβληματισμός της Λίγκας προς την ΕΠΟ.

Ένα από τα θέματα που η επιτροπή παρακολούθησης της FIFA θέλει να διευθετηθεί άμεσα, είναι αυτό της εξόφλησης των διαιτητών, ώστε το επόμενο πρωτάθλημα να ξεκινήσει και να μην υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες προς τους ρέφερι.

Για τις διεθνείς συνομοσπονδίες είναι μείζον θέμα να μην υπάρχουν χρωστούμενα προς τους διαιτητές, τα οποία μάλιστα είχαν φτάσει να είναι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Η Super League έλαβε μια επιστολή από την ΕΠΟ ότι θα δινόταν στους διαιτητές ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ από το UEFA solidarity και η Λίγκα ανταποκρίθηκε άμεσα στην Ομοσπονδία, η οποία της ζήτησε τα στοιχεία της διαιτητών, ώστε να λάβουν άμεσα τα χρήματά τους.

Η διοίκηση της Super League εξέφρασε όμως τον προβληματισμό και την δυσαρέσκειά της με επιστολή προς την ΕΠΟ, διότι είχε παρθεί ομόφωνη απόφαση από Δ.Σ. στις 29 Μαρτίου, ώστε να δοθούν αυτά τα χρήματα και έπρεπε να περάσουν 4,5 μήνες για να γίνει αυτό. Σύμφωνα με όσα λένε στη Λίγκα, δημιουργήθηκαν εσφαλμένες εντυπώσεις ότι η ίδια χρωστούσε στους διαιτητές, κάτι που δεν ίσχυε.

Παράλληλα, δόθηκαν άλλες 150.000 ευρώ προς τους διαιτητές από την χορηγία της Super League και εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένεται να εξοφληθούν πλήρως.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ