STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πάει για ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Πάει για ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ξαφνικά προέκυψε θέμα με την έδρα του αγώνα Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός, καθώς η αρμόδια αρχή δεν δίνει τα απαραίτητα έγγραφα για τη χρήση του γηπέδου στη Λιβαδειά. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας στο ΟΑΚΑ.

Ένα πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε σχετικά με την αναμέτρηση του Λεβαδειακό με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα της Super League, καθώς οι Βοιωτοί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο.

Συγκεκριμένα ο Αθλητικός Πολιτιστικός Δημοτικός Οργανισμός Λιβαδειάς, που έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα σχετικά με τα γήπεδα, ενημέρωσε τη διοίκηση της ΠΑΕ Λεβαδειακός, πως εάν δεν υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή νέα σύμβαση παραχώρησης του σταδίου, δεν πρόκειται να δώσει έγκριση για να πραγματοποιηθούν αγώνες, κάτι που σημαίνει ότι είναι στον "αέρα" η αναμέτρηση με το "τριφύλλι".

Η πλευρά του Λεβαδειακού ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει λόγος να υπογραφεί νέα σύμβαση, ωστόσο αν την Παρασκευή δεν βρεθεί λύση με τον ΑΠΟΔΗΛ, είναι πιθανό η αναμέτρηση να οριστεί στο ΟΑΚΑ, έτσι ώστε να αποφευχθεί η αναβολή της από τη Super League.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ