STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πάει για Ουσέρο ο Ατρόμητος

Πάει για Ουσέρο ο Ατρόμητος
Ουσέρο Δημούτσος INTIME SPORTS

Ο Ελίνι Δημούτσος βρίσκεται μία ανάσα από τον Αστέρα Τριπολης και ο Ατρόμητος όπως όλα δείχνουν θα τον αντικαταστήσει με τον Φερνάντο Ουσέρο.

Τελικά το διαζύγιο μεταξύ του Ατρόμητου με τον Ελίνι Δημούτσο μοιάζει οριστικό. Ο 27άχρονος μέσος αν και είχε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου, θα μείνει ελεύθερος.

Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του; Κατά 99% ο Αστέρας Τρίπολης με τον οποίο τα έχουν βρει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με εξαιρετικές ετήσιες αποδοχές.

Φυσικά και ο Ατρόμητος δεν θα μείνει... ρέστος στη μεσαία γραμμή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι κοντά στον Φερνάντο Ουσέρο.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται η ανακοίνωση αποχώρησης του Δημούτσου και αν όλα πάνε καλά με τον Ισπανό, τότε εντός εβδομάδας ίσως έχουμε τα ευχάριστα.

Αν ολοκληρωθεί το deal όλες οι πλευρές θα είναι ευχαριστημένες.

Η ανακοίνωση

Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας τόσο με τον Δημούτσο, όσο και με τον Τσέναμο.

"ΗΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους Ελίνι Δημούτσο και Λουίτζι Τσέναμο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν ενημερωθεί έγκαιρα μέσω των εκπροσώπων τους ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στον προγραμματισμό της ομάδας μας για τη νέα περίοδο βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν τη λύση των συμβολαίων τους.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους στον Ατρόμητο και τουςευχόμαστε καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Αναμένεταιη λύση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον Φώτη Γεωργίου ο οποίος επίσης έχει ενημερωθεί σχετικά αμέσως μετά τη λήξη τωνplayoffs".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ