STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ουάρντα: "Σέβομαι το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και τη συμφωνία με Ατρόμητο"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε σε αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης μετά την απόρριψη της πρότασης των Los Angeles FC από τον ΠΑΟΚ. Κυριάκος: "Δεν πωλείται κανείς παίκτης ως το τέλος της σεζόν".

Απασχόλησε έντονα την αθλητική επικαιρότητα και στην Αίγυπτο το ενδιαφέρον των Los Angeles FC για τον Αμρ Ουάρντα. Μάλιστα, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα "Bayat Akhbar Al-Youm", λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η απόρριψη της πρότασης της αμερικανικής ομάδας από τον ΠΑΟΚ.

"Είμαι προσηλωμένος για να συνεχίσω τις καλές μου εμφανίσεις με τον Ατρόμητο και στην προσπάθεια να είμαι στην αποστολή της Εθνικής Αιγύπτου για το προσεχές παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας" τόνισε αρχικά, προσθέτοντας ότι σέβεται το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και τη συμφωνία του με τον Ατρόμητο στον οποίο παίζει δανεικός.

Κυριάκος: "Δεν πωλείται κανείς παίκτης ως το τέλος της σεζόν"

Δηλώσεις στην ίδια ιστοσελίδα με αφορμή το θέμα Ουάρντα έκανε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος. Τόνισε, συγκεκριμένα: "Δεν θα μπούμε σε διαπραγματεύσεις για την πώληση κανενός παίκτη πριν το τέλος της σεζόν στην Ελλάδα και για αυτό αρνηθήκαμε και την πρόταση από την Αμερική για τον Ουάρντα.

Πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν με τον Ατρόμητο, ενώ έχει μπροστά του και το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Προς το παρόν το έχουμε κλείσει το συγκεκριμένο θέμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ