STOIXIMAN SUPER LEAGUE

''Όχι'' στα 17 εκατ. ευρώ του ΟΠΑΠ

''Όχι'' στα 17 εκατ. ευρώ του ΟΠΑΠ
Superleague INTIME SPORTS

Οι εκπρόσωποι των ομάδων της Superleague, που έδωσαν το παρών στο ΔΣ της Τρίτης (30/6), απάντησαν αρνητικά στην πρόταση των 17 εκατ. ευρώ του ΟΠΑΠ για τη νέα σεζόν. Οι ημερομηνίες του επόμενου πρωταθλήματος.

Ομόφωνη ήταν η απόφαση των εκπροσώπων των ομάδων της Superleague να απορριφθεί η πρόταση του ΟΠΑΠ για επιχορήγηση, στο πλαίσιο της επόμενης σεζόν. Ένα ποσό που φτάνει τα 17 εκατ. ευρώ (11 εκατ. ευρώ για διαφήμιση στη φανέλα και 6 εκατ. ευρώ για χορηγία).

Ο ΟΠΑΠ πρότεινε τρεις κλίμακες. Στην 1η τοποθέτησε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στους οποίους έδινε 1,8 εκατ. ευρώ. Στη 2η κλίμακα συμπεριέλαβε Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Ηρακλή, Παναιτωλικό, Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα (350.000 ευρώ έκαστος) και στην 3η όλους τους υπόλοιπους, ο καθένας από τους οποίους θα έπαιρνε 200.000 ευρώ. Τα μέλη της Superleague ζήτησαν περισσότερα και ως εκ τούτου η πρόταση απορρίφθηκε.

Από εκεί και πέρα, συμφωνήθηκε να ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου το νέο πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί στις 21 Δεκεμβρίου ο α' γ'υρος. Να εκκινήσει στις 2 Ιανουαρίου ο β' γύρος, να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στις 17 Απριλίου, ενώ τα play off να διεξαχθούν από 4-22 Μαΐου. Οι ημερομηνίες αυτές είναι υπό την έγκριση της ομοσπονδίας.

Τέλος, αποφασίστηκε να αναλάβει η Superleague το κόστος για το κέντρο ελέγχου του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Η κεντρική μονάδα, δηλαδή, στην οποία θα συνδέονται όλα τα γήπεδα, μια και το υπάρχον σύστημα είναι απαρχαιωμένο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ