STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Όχι" ΟΠΑΠ στο διπλό αίτημα της Super League

"Όχι" ΟΠΑΠ στο διπλό αίτημα της Super League
INTIME SPORTS

Ο ΟΠΑΠ απάντησε αρνητικά στην Super League και το θέμα της κεντρικής χορηγίας των ομάδων παραμένει στον αέρα.

Αρνητική ήταν η απάντηση του ΟΠΑΠ στο διπλό αίτημα της Super League για κάποιες αλλαγές στην πρόταση που είχε κατατεθεί για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος αλλά και στις φανέλες των 16 ομάδων.

Συγκεκριμένα στο Διοικητικό Συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής (4/9) υπήρξε ικανοποίηση για την αύξηση της προσφοράς από πλευράς ΟΠΑΠ αλλά και εν μέρει διαφωνίες από τις ομάδες που με επιστολή τους έθεσαν δυο βασικά αιτήματα τα οποία έπρεπε να αλλάξουν για να υπάρξει συμφωνία.

Το πρώτο αγκάθι είχε να κάνει με τη διαφωνία από πλευράς Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Βέροιας σχετικά με την αποκλειστικότητα της φανέλας.

Η δεύτερη διαφωνία ήταν η αξίωση πέντε ομάδων (Καλλονή, Πανιώνιος, Πανθρακικός, Πλατανιάς, Λεβαδειακός) που είναι στο κατώτερο γκρουπ των αποδοχών για τη φανέλα και ζητούσαν 250.000 και όχι 180.000 ευρώ. Όσα δηλαδή πήραν και τη περσινή χρονιά.

Ο ΟΠΑΠ απάντησε την Δευτέρα στην Super League και με κοινοποίηση της επιστολής του σε όλους τους συλλόγους της Λίγκας και τονίζει ότι δεν αποδέχεται τα δυο αιτήματα.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως το θέμα της κεντρικής χορηγίας παραμένει ανοιχτό, ακόμα δεν μπορεί να προβλεφθεί τι θα συμβεί ενώ από την Τρίτη (8/9) θα υπάρξει νέος κύκλος επαφών ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της Super League βρίσκεται στο Βουκουρέστι όπου θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη της Ρουμανίας στα προκριματικά του EURO 2016. Πάντως η υπόθεση αναμένεται σε κάθε περίπτωση να κλείσει μέχρι την Τετάρτη (9/9), ημέρα λήξης της προθεσμίας από την πλευρά του ΟΠΑΠ!

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ