STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Όχι" και από την Ξάνθη στις προτάσεις Βασιλειάδη

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Πανόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ολυμπιακός και ΑΕΛ δεν είναι σύμφωνες με τις προτάσεις του υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη και δεν υπέγραψαν το έγγραφο που τους ζητήθηκε. Η τρίτη της... παρέας, η Ξάνθη!

Ο Ολυμπιακός, μέσω επιστολής στη Super League, γνωστοποίησε πως δεν συναινεί στις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, κάνοντας επίθεση σε Στράτο και Γκαγκάτση. Η ΑΕΛ αντέδρασε στο κομμάτι που αφορούσε στον υποβιβασμό.

Δεν είναι όμως μόνο αυτές οι δύο ομάδες που είναι αντίθετες και δεν υπογράφουν το έγγραφο που τους έχει σταλεί, ώστε να αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα. Είναι και η Ξάνθη, η οποία απέστειλε επιστολή, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει για ποιους λόγους δεν συναινεί.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή της επισημαίνονται τα εξής:

- ότι οι προτάσεις του Υφυπουργού δεν επιλύουν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου

- ότι είναι αντίθεση στο κομμάτι που αφορά στον υποβιβασμό για "φαινόμενα βίας"

- ζητά πιο αυστηρές ποινές, για παράδειγμα αφαίρεση περισσότερων βαθμών και ότι καμία αναφορά δεν έχει γίνει επί του θέματος

- επισημαίνει ότι από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και μετά αλλάζουν οι αποφάσεις και οι κανονισμοί αναφορικά με την αδειοδότηση.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η στάση που κράτησε ο Παναθηναϊκός στο έγγραφο του Γιώργου Βασιλειάδη. Όλες οι υπόλοιπες ΠΑΕ - πλην Ολυμπιακού και ΑΕΛ - ήταν σύμφωνες και το υπέγραψαν. Επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, είναι και αντιπρόεδρος της Ξάνθης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η απάντηση της ΑΕΛ στην Super League
Υπέγραψε το έγγραφο Βασιλειάδη, ζητά VAR από τη νέα σεζόν
Σύμφωνη η ΑΕΚ με Βασιλειάδη
Δεν υπογράφει τις προτάσεις του Βασιλειάδη ο Ολυμπιακός
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ