STOIXIMAN SUPER LEAGUE

​Όταν Πατίτο και Βιγιαφάνιες "έβαζαν" τον Γκουτιέρες σε ταξί

​Όταν Πατίτο και Βιγιαφάνιες "έβαζαν" τον Γκουτιέρες σε ταξί

Σήμερα είναι αντίπαλοι. Κάποτε, οι Πατίτο Ροντρίγκες και Λούκας Βιγιαφάνιες έκαναν ο,τι ήθελαν στο ντέρμπι της Ιντεπεντιέντε με τη Ράσινγκ Κλουμπ κι ανάγκαζαν τον Τεόφιλο Γκουτιέρες να φύγει με ταξί από το γήπεδο... (video)

Πατίτο Ροντρίγκες και Λούκας Βιγιαφάνιες τίθενται αντιμέτωποι την Κυριακή το απόγευμα, στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, για την 11η (εξ' αναβολής) αγωνιστική της Super League.

Κάποτε, οι δυο τους έπαιρναν το ντέρμπι της Αβεγιανέδα με την Ιντεπεντιέντε να συντρίβει με 4-1 τη Ράσινγκ Κλουμπ σε ένα ματς που η δεύτερη τελείωσε με εννιά παίκτες, ο προπονητής της, Άλφιο Μπασίλε, απομακρύνθηκε μετά το ματς και ο αστέρας της, Τεόφιλο Γκουτιέρες, έφευγε με ταξί.

Ο Κολομβιανός άνοιξε το σκορ για την "Ακαδέμια", αλλά μετά οι φιλοξενούμενοι παραδόθηκαν στη φλόγα της "ρόχο". Ο πρώην μέσος του Παναιτωλικού, Οσμάρ Φερέιρα, εκτέλεσε το φάουλ, ο Βελάσκες πάλεψε για την μπάλα και πάσαρε στον πρώην επιθετικό των ΑΕΛ και Αστέρα, Φακούντο Πάρα, ο οποίος ισοφάρισε.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λούκας Βιγιαφάνιες μπήκε από τα δεξιά, πέρασε ως σταματημένο τον αντίπαλό του, κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Πατίτο Ροντρίγκες, ο οποίος ανετράπη από τον Μπρούνο Σουκουλίνι.

Ο διαιτητής υπέδειξε ορθώς το πέναλτι, απέβαλε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ κατά το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν, ο Φακούντο Πάρα ανέλαβε την εκτέλεση κι αυτή ήταν εύστοχη με τον Σεμπαστιάν Σάχα να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα της εστίας του.

Στις καθυστερήσεις ο Σάχα αρχικά δεν νικήθηκε από τον Βιγιαφάνιες στο τετ-α-τετ, αλλά ο Βιδάλ πήρε το ριμπάουντ για το 3-1. Και στο τέλος, ήρθε η ώρα για το σόλο του Πατίτο, ο οποίο πήρε την μπάλα από τα αριστερά, έκανε την κούρσα και με εξαιρετική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 4-1, πανηγυρίζοντας με τον αντίπαλό του σήμερα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτό το ματς πέραν των προαναφερθέντων, αγωνίστηκαν ο πρώην μέσος των Παναιτωλικού κι Ατρομήτου, Φερνάντο Γοδοι κι ο πρώην μέσος της ΑΕΚ, Αγουστίν Πελετιέρι.

Αυτή η ήττα σήμανε και την απομάκρυνση του Κόκο Μπασίλε από τον πάγκο της Ράσινγκ Κλουμπ, ενώ ο Τεόφιλο Γκουτιέρες έφυγε από το γήπεδο με ταξί..., αφού πρώτα έπαιξε "μπουνιές" με Σάχα και Αβελδάνιο στα αποδυτήρια.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές από το ματς:

O Τεόφιλο Γκουτιέρες φεύγει με ταξί...:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ