STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οριστικό: Ματαιώνεται η συνάντηση Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη

Οριστικό: Ματαιώνεται η συνάντηση Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ματαιώνει την προγραμματισμένη συνάντηση με Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη μετά τη δεδομένη απουσία και των τριών.

Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη ματαιώνεται - όπως ήταν αναμενόμενο μετά τις τελευταίες εξελίξεις - μετά και τη δεδομένη απουσία και των τριών ιδιοκτητών.

Αρχικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, κατέστησε σαφές ότι ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την επιφύλαξη που εξέφρασε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος δεν θα παραβρεθεί στην προγραμματισμένη συνάντηση με τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Ιβάν Σαββίδη και Σταύρο Κοντονή, έπειτα από πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Μετά τη δεδηλωμένη απουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, διέρρευσε ότι τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπούσαν οι διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος και νομικός σύμβουλος και τέταρτος αντιπρόσωπος της ΠΑΕ, Θεόδωρος Γιαννίκος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως μετέδωσε πρώτος ο Sport24 Radio 103,3, αποφάσισε να μην παραβρεθεί στη συνάντηση των τριών μετά από πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, καθώς δεν θεωρεί ισάξιους συνομιλητές τους Γιάννη Βρέντζο και Θεόδωρο Γιαννίκο.

Λίγα λεπτά αργότερα και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ταξίδεψε από τη Ρωσία γι' αυτό το λόγο, αποφάσισε ότι δεν θα παραβρεθεί, υποστηρίζοντας ότι θεωρεί αυτή την εξέλιξη αθέτηση της αρχικής συμφωνίας, καθώς είχε θέσει ικανή και αναγκαία συνθήκη για τη διεξαγωγή της συνάντησης την παρουσία των τριών συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία προσκάλεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

"Η σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή με τους ιδιοκτήτες των τριών μεγάλων ΠΑΕ (ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), για τους λόγους που είναι γνωστοί, αλλά που πρέπει περαιτέρω να διευκρινιστούν, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Η συζήτηση που θα αφορούσε την χάραξη κοινών πολιτικών, και όχι εξεύρεση προσώπων για την στελέχωση των αρχών του ποδοσφαίρου -όπως λανθασμένα αναφέρεται- και η οποία θα είχε ως αντικειμενικό στόχο την άμβλυνση των αντιθέσεων και την ακύρωση ενός κλίματος πολέμου, θα ήταν μια πρώτη προσπάθεια και μία καλή αρχή, ώστε να απεγκλωβιστεί το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο από την σημερινή κατάσταση.

Ωστόσο, η ήδη υπάρχουσα και δημόσια εκπεφρασμένη –μέσω επίσημων ανακοινώσεων και δηλώσεων- πρόθεση και των τριών ιδιοκτητών για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την προάσπιση της δημόσιας τάξης, την πάταξη της βίας στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και τη διαμόρφωση νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε σταθερά και αποφασιστικά στον δρόμο της σύγκλισης, του εκσυγχρονισμού, της διαφάνειας και της πλήρους αναγέννησης του ποδοσφαίρου".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ