STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οριστικά στο ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός - Ολυμπιακός

Οριστικά στο ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός - Ολυμπιακός
ΟΑΚΑ

Πέρυσι ήταν το Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός που έγινε στο ΟΑΚΑ λόγω ακαταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς και φέτος θα διεξαχθεί εκεί το Λεβαδειακός - Ολυμπιακός (29/8), όπως ανακοίνωσε η Super League.

Οριστικά στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο (29/8) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή στο σάιτ της.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της Super League, θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. (αντί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς) το Σάββατο 29.08.2015 στις 19:15".

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, η ομάδα της Βοιωτίας θα ξενιτευτεί για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στο πρωτάθλημα. Πέρυσι ήταν ο Παναθηναϊκός ο οποίος απέφυγε την επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας (1-1 το τελικό σκορ), φέτος θα είναι ο Ολυμπιακός.

Κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας διενήργησαν ελέγχους στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και έκριναν ακατάλληλες τις θύρες 5, 6 και 8, καθώς και το ένα τρίτο της θύρας 1. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να δοθεί άδεια λειτουργίας στο γήπεδο και το ματς ορίστηκε στο ΟΑΚΑ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ