STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οριστικά στη Super League η Βέροια

Οριστικά στη Super League η Βέροια
Βέροια INTIME SPORTS

Η προσφυγή του Λεβαδειακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της αθωωτικής απόφασης της Βέροιας απορρίφθηκε. Ετσι η ομάδα της Ημαθίας μένει οριστικά στη Super League.

Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Super League αθώωσε τη Βέροια για το φερόμενο ως "χειραγωγημένο" παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό, που έγινε πριν από δύο χρόνια στο Καραϊσκάκη, και βρήκε νικητές τους Πειραιώτες με 3-0.

Ο Λεβαδειακός, που είχε έννομο συμφέρον γιατί επεδίωκε να πάρει τη θέση της στην πρώτη κατηγορία, άσκησε έφεση, αλλά η απόφαση της επιτροπής εφέσεων δεν δικαίωσε τους Βοιωτούς. Η προσφυγή τους απορρίφθηκε και έτσι προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της αποφάσεως της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την ΠΑΕ Βέροια.

Ούτε αυτή η κίνηση απέδωσε καρπούς και έτσι η Βέροια, η ομάδα Β στην κλήρωση, μένει οριστικά και αμετάκλητα στη Super League. Πλέον η ομάδα της Βοιωτίας θα περιμένει την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με την Κέρκυρα, η οποία πρωτόδικα δικαιώθηκε για τη φερόμενη εικονική μεταβίβαση των μετοχών της. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα εκδικαστεί την Τετάρτη (5/8) και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέχρι την Παρασκευή (7/8).

Στο μεταξύ, απορρίφθηκε και η αίτηση–προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία ζήτησε να εκδικαστεί η έφεσή της για τη μη εξασφάλιση άδειας από διαφορετική επιτροπή.

Η ανακοίνωση: "Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1.Απορρίπτει την από 20.6.2015 αίτηση–προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (ζητούσε την ακύρωση της υπ’ αριθμ. 1/28-4-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ).

2. Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, την προσφυγή της ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά των ΠΑΕ Βέροια, Γ. Λαναρή, Γ. Αρβανιτίδη και της υπ΄ αριθμ. 63/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ