STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ορίστηκε το... Ατρόμητος - ΟΦΗ

Ορίστηκε το... Ατρόμητος - ΟΦΗ
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Η Superleague όρισε το ματς του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ για την Τετάρτη 15 Απριλίου. Ασφαλώς και δεν θα γίνει το ματς, απλά το προγραμμάτισε η Λίγκα για τυπικούς λόγους.

Ο ΟΦΗ έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Superleague, αλλά η διοργανώτρια προχώρησε στον ορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο, το οποίο ήταν να γίνει στην 21η αγωνιστική. Αρχικά το ματς δεν είχε γίνει λόγω οφειλών των Κρητικών σε δύο Ισπανούς, αλλά εν συνεχεία η ομάδα του Ηρακλείου δικαιώθηκε και πέτυχε τον ορισμό του παιχνιδιού, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς την ίδια μέρα είχε γνωστοποιήσει ότι δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα.

Ο νέος ορισμός έγινε για τυπικούς λόγους, αφού ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός παιχνιδιών που χρειάζεται προκειμένου να αποβληθεί οριστικά από το πρωτάθλημα. Η ανακοίνωση: ' 'Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της από 32/18.03.2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο., η οποία διατάσσει τη διεξαγωγή του προγραμματισθέντος για 01/02/2015 και μη διενεργηθέντος αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ, ο εν λόγω αγώνας στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου''.

Το θέμα είναι ότι ο Ατρόμητος θα πάρει στα χαρτιά το ματς, πάει στους 49 βαθμούς, δηλαδή στο -1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο φιλοξενεί στο Περιστέρι την επόμενη αγωνιστική. Και αν τον νικήσει τον προσπερνά και μπαίνει πεντάδα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ