STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ομόφωνα ο Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι

Ομόφωνα ο Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα μέλη της επιτροπής ορισμού, κ.κ. Γκρούτσης και Σαραϊδάρης, συμφώνησαν στην επιλογή του Τάσου Σιδηρόπουλου για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Τα βρίσκει σκούρα ο Ολυμπιακός με τον Δωδεκανήσιο.

Με την σύμφωνη γνώμη και των δυο μελών της επιτροπής ορισμού, Δημήτρη Γκρούτση και Δημήτρη Σαραϊδάρη, ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Ο Δωδεκανήσιος προτάθηκε από τον κ. Σαραϊδάρη, εκπρόσωπο της Super League και ο ομόλογός του της ΕΠΟ δεν έφερε αντίρρηση.

Από 'κει και πέρα, η παράδοση μόνο καλή δεν είναι για τον Ολυμπιακό στα ντέρμπι με διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο, καθώς σε πέντε ντέρμπι με τον Δωδεκανήσιο ρέφερι με ομάδες του πρώην ΠΟΚ, έχει μόνο μία νίκη: το 0-4 επί της Ενωσης στις 11/11/2012 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα του Πειραιά, έχει δώσει άλλα δύο παιχνίδια με “άρχοντα” τον Σιδηρόπουλο. Η πρώτη ήταν στις 27/11/2010 όπου είχε χάσει με 1-0 και η δεύτερη στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου είχε ηττηθεί με 2-1.

Ακόμη, ο Σιδηρόπουλος έχει σφυρίξει στο 0-3 από τον Παναθηναϊκό στις 2/3/2014 και στο 2-1 επίσης από τους πράσινους στην Λεωφόρο στις 22/2/2015.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ