ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Βγάλε τον τίτλο του ντέρμπι μέσω Τwitter!

Βγάλε τον τίτλο του ντέρμπι μέσω Τwitter!
INTIME SPORTS

Ξέρεις από μπάλα; Ξέρεις από… τίτλους; Δες το ντέρμπι και βγάλε τον τίτλο του αγώνα! Το Sport24.gr σε περιμένει να δώσεις τη δική σου ιδέα μέσω του Twitter και να γίνεις αρχισυντάκτης για το… μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι (19/2, 19:30).

Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter (όπως για παράδειγμα έχει το Sport24.gr ) γράψτε τη δική σας έμπνευση χρησιμοποιώντας ως hashtag το #osfpao, βάζοντας παράλληλα στο τέλος του μηνύματος το @sport24.

Παράδειγμα tweet:

Ο τίτλος που προτείνω για το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ είναι "Χ-ρυσή ισοπαλία" #osfpao @sport24

(σ.σ ελπίζουμε να τα καταφέρετε καλύτερα από αυτό!)

Ο πιο ταιριαστός, πρωτότυπος και εμπνευσμένος τίτλος θα επιλεχθεί από την αρχισυντακτική ομάδα του Sport24.gr και θα χρησιμοποιηθεί στην ανασκόπηση του αγώνα ως και το άλλο πρωί. Ο νικητής επίσης θα κερδίσει κι ένα συμβολικό δώρο από το Sport24.gr!

Την τιμητική του δεν θα έχει μόνο ο καλύτερος… αρχισυντάκτης, αλλά κι οι υπόλοιποι που θα σκεφτούν τους 10 καλύτερους τίτλους. Θα φιλοξενηθούν όλοι σε σχετικό άρθρο την επομένη του μεγάλου ντέρμπι.

Γίνε αρχισυντάκτης για μια μέρα και βγάλε… τίτλο!

Παράλληλα μέσα από το Twitter του Sport24.gr παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις για το μεγάλο ντέρμπι! Πριν από αυτό, κατά τη διάρκεια του και μετά το τέλος του!

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ