ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Τσίκινης: "Κανονικό το γκολ του Καμπιάσο"

Τσίκινης: "Κανονικό το γκολ του Καμπιάσο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr ζήτησε την άποψη του Ηρακλή Τσίκινη για το γκολ του Εστέμπαν Καμπιάσο και το αν έπρεπε ή όχι να μετρήσει, τονίζοντας πως ήταν κανονικό και σωστά το κατακύρωσε ο Κύζας.

Το Sport24.gr ζήτησε την άποψη του πρώην ρέφερι, Ηρακλή Τσίκινη, για την επίμαχη φάση του πρώτου μέρους που δεν είναι άλλο από το γκολ του Εστέμπαν Καμπιάσο και το αν έπρεπε ή όχι να μετρήσει, διότι ήταν εκτεθειμένος την ώρα του σουτ ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

"Το γκολ ήταν κανονικό και σωστά το μέτρησε ο διαιτητής. Ο παίκτης που είναι οφσάιντ, δεν κάνει προσπάθεια για να μπει στην φάση, δεν επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα και ως εκ τούτου το γκολ καλώς μέτρησε", είπε στο Sport24.gr, ενώ για την γενικότερη διαιτησία του πρώτου μέρους ανέφερε:

"Είναι καλή η διαιτησία του κ. Κύζα. Είναι μετρημένος, ψύχραιμος και προσπαθεί να μοιράσει το παιχνίδι στη μέση. 1-2 λάθη στον πειθαρχικό τομέα, δεν επηρεάζουν την εξέλιξη του ματς. Τα πάει καλά ως τώρα...".

Ο Ηρακλής Τσίκινης μετά το τέλος του αγώνα θα σχολιάσει όλες τις επίμαχες φάσεις του αιώνιου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Τσίκινης: "Κανονικό το γκολ του Καμπιάσο"
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός η φάση του Τσόρι

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ