Το ζέσταμα των παικτών του Παναθηναϊκού - To αιώνιο Derby - SPORT 24
TO ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Το ζέσταμα των παικτών του Παναθηναϊκού

Το ζέσταμα των παικτών του Παναθηναϊκού

Λίγο πριν τα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα για λίγα λεπτά. Δείτε το βίντεο.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια στις κερκίδες της Λεωφόρου μεταξύ των ΜΑΤ και των οπαδών, οι παίκτες των πράσινων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν το ζέσταμα τους. Αυτό συνέβη δίχως να τα καταφέρουν οι μεγάλοι τους αντίπαλοι.

Αρκετή ώρα αργότερα οι διαιτητές ανακοίνωσαν πως το ματς θα ξεκινήσει και με το παραμικρό θα διακοπεί οριστικά με υπαιτιότητα των γηπεδούχων.

Δείτε το βίντεο από το ζέσταμα:

 

SHARE:
MALEBOX

MALEBOX

Αυτά που έχει ζήσει ο Ματθαίος Γιωσαφάτ δεν χωράνε σε έναν τίτλο

Ο νούμερο ένα Έλληνας ψυχίατρος κάθισε αναπαυτικά στο ντιβάνι του και άρχισε να μας λέει ιστορίες περί γυναικών, κατοχών, ταξιδιών και άλλων (ευ)δαιμόνιων.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το μονάκριβο, "όλα σε ένα" PC της Microsoft

Το Surface Studio προσφέρει εξαιρετικό ντιζάιν, καινοτόμες λειτουργίες και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαρακτηριστικά υψηλή τιμή (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24