ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Το Σάββατο και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός U21

Το Σάββατο και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός U21
INTIME SPORTS

Το Σάββατο (21/11) το πρωί στις 11.30π.μ. θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καλαφάτης" για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων.

Λίγες ώρες πριν το "αιώνιο" ντέρμπι στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα διεξαχθεί και το αντίστοιχο για το πρωτάθλημα Νέων στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Παναθηναϊκού θα υποδεχθεί αυτή του Ολυμπιακού σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στο "Γ. Καλαφάτης" με ώρα έναρξης στις 11.30π.μ.

Οι δυο ομάδες προέρχονται από αγωνιστική απραξία καθώς λόγω της παρουσίας των διεθνών ποδοσφαιριστών στα προκριματικά της Πορτογαλίας αναβλήθηκαν τα τελευταία ματς τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παναθηναϊκός έχει δώσει οκτώ από τα δέκα ματς πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός επτά από τα δέκα.

Οι παίκτες των δυο συλλόγων από την Τρίτη όταν και επέστρεψαν και οι διεθνείς από την Πορτογαλία ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Να σημειώσουμε ότι στην βαθμολογία ο Ολυμπιακός είναι στην 2η θέση με 21 βαθμούς (σε επτά ματς) ενώ ο Παναθηναϊκός στην 11η θέση με 10 βαθμούς (σε οκτώ ματς).

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ