Την Τετάρτη η έφεση του Παναθηναϊκού - To αιώνιο Derby - SPORT 24
TO ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Την Τετάρτη η έφεση του Παναθηναϊκού

Επεισόδια στην Λεωφόρο

Την Τετάρτη η έφεση του Παναθηναϊκού

Την ερχόμενη Τετάρτη θα εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της πρωτόδικης απόφασης της Super League για τα επεισόδια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στις 9/12 θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης η έφεση που άσκησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της απόφασης του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, που επέφερε βαρύ χρηματικό πρόστιμο, τιμωρία της έδρας και αφαίρεση τριών βαθμών.

Την ίδια μέρα έχουμε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΑΠΣ Ζακύνθου, του Άρη και της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής. Αναλυτικά η ανακοίνωσης της ΕΠΟ:

"Σας ενημερώνουμε ότι στην προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ (Τετάρτη 9/12 ώρα 16:30) θα συζητηθούν:

1.-ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 313/27.10.2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE (ΕΞΑΝΑΒΟΛΗΣ)

2.-ΕΦΕΣΗ του σωματείου ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κατά της υπ΄αρ.327/26-11-15 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ.

3.-ΕΦΕΣΗ  της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 κατά της υπ΄αριθμ. 355/2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

4.-ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄ αριθμ. 353/30.11.2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPERLEAGUE".

SHARE:
ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24